Колеги има едно дразнещо свирукане от вентилатора на парното-проявява се особено на първата му степен.Свалих го с намерение за профилактика,ама само го забърсах от прахта щото ме достраша да го разглобявам(държи се на 3 пластмасови зъбчета капака му.На 2,3 и 4 степени се кротва и не подсвирква.Дали да го пръсна с някакъв спрей?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свирукащ вентилатор за парното на Браво
Collapse
X
-
В разрес с мненията на колегите ще ти кажа, че отварянето му е напълно безполезно. Моят на пандата правеше така. Това е от контакта на четките с колектора на ротора. Четките са меднографитни, по-твърди са затова така се получава. Мога да кажа едно. Разглобявах го, пръсках го със доста неща, най-вече контактни спрейове и нищо. Ефект до 1 седмица. Накрая напръсках всичко с Политрон PL. От тогава 4г вече не се е чуло нищо от него. Всички вече знаете че съм фен на продукта но фактите няма как да се оборят. Затова се надявам и да не се сметне за реклама - това просто ще ти свърши работа за 1 мин. Ако щеш ела при мен, ще го напръскам с моя и ще забравиш за това.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:В разрес с мненията на колегите ще ти кажа, че отварянето му е напълно безполезно. Моят на пандата правеше така. Това е от контакта на четките с колектора на ротора. Четките са меднографитни, по-твърди са затова така се получава. Мога да кажа едно. Разглобявах го, пръсках го със доста неща, най-вече контактни спрейове и нищо. Ефект до 1 седмица. Накрая напръсках всичко с Политрон PL. От тогава 4г вече не се е чуло нищо от него. Всички вече знаете че съм фен на продукта но фактите няма как да се оборят. Затова се надявам и да не се сметне за реклама - това просто ще ти свърши работа за 1 мин. Ако щеш ела при мен, ще го напръскам с моя и ще забравиш за това.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Danchojn написа:В разрес с мненията на колегите ще ти кажа, че отварянето му е напълно безполезно. Моят на пандата правеше така. Това е от контакта на четките с колектора на ротора. Четките са меднографитни, по-твърди са затова така се получава. Мога да кажа едно. Разглобявах го, пръсках го със доста неща, най-вече контактни спрейове и нищо. Ефект до 1 седмица. Накрая напръсках всичко с Политрон PL. От тогава 4г вече не се е чуло нищо от него. Всички вече знаете че съм фен на продукта но фактите няма как да се оборят. Затова се надявам и да не се сметне за реклама - това просто ще ти свърши работа за 1 мин. Ако щеш ела при мен, ще го напръскам с моя и ще забравиш за това.
Коментар
-
pa4oepi4 написа:Колеги и при мен имаше такъв проблем като пусна парното на 1 или 2 степен и пресвирваше затова смъкнах моторчето то излиза направо с перката напръсках с WD40 в дупките където се виждаха пружинки и там някви други чаркове и вече 5 месеца всичко си върви перфектноPower Under Pressure
Коментар
-
Спрете да говорите против Политрон.Незнаете щото не сте пробвали.....И даже не е реклама.Пробвайте каквото искате може и да стане може и да нестане,но си купи 1 флакон на политрон и ще ти остане и за още много неща.Колега,най-добре си го отвори и смажи с каквото имаш под ръка и ще стискаме палци да се оправи,ама ако продължи....danchojqn е казал каквото трябваBravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
Колега, бягай при Данчо да го напръска - ще ти излезе безплатно поне. :D Са какъвто и контактен спрей да го напръскаш, ще млъкне. Събират се едни гадни лепкави мизерии по втулките и четките и от тях подсвирква. Като ги свалиш със спрей, ще млъкне докато се натрупат отново, но това може да е след много време.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Ще ги пръсна с Политрон да видя ефекта и ще пиша,колеги.Според мен ще даде резултат,който се надявам да не е краткотраен.По-добре е,отколкото нищо да не правя със сигурност.А да го сменям не си заслужава дори и 20 лева да е,щото проблема е нищожен и се проявява само от време на време.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар