Здравейте Колеги,Нещо започна да ми се губи сигнала на радиото, а буксата си е ок. Така, че набедих кабела до антената и самата антена, само дето незнам къде се намира. Някой ако знае моля да помага. Предполагам, че е вградена някъде.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се намира антената на Купе-то
Collapse
X
-
кола
На задния прозорецот нета/Това е често срещан проблем на купе и е предизвикано от позицията на антената в горната част на задното стъкло. Това местоположение не е толкова ефикасна, колкото телескопична антена, или антена на покрива и Fiat се опитват да компенсират за това, чрез монтиране на антената бустер в страната на пътника на задната тапицерия. Това усилва и филтрира сигнал да се направи, че е полезно, но сигнала никога няма да бъде толкова добър, освен ако не отговарят на покрива антена или телескопична една в задното крило (по-далеч от двигателя, толкова по-добре). Това вероятно ще развалят външния вид на купето, /
-
Да бе ще му слагам пръчка.... по- добре без радио, но с хубава визияИначе и аз благодаря за снимката, че мислех идната събота да разглобявам точно отзад корите и да махам седалките. да правим изолация че ми дрънка кората при задния джам, както и да си сменя няколко от крушките в 3 тия стоп. Та щях да се чудя ква е тая простотия
Коментар
-
Re: кола
[quote="kluchar"]На задния прозорецот нета/Това е често срещан проблем на купе и е предизвикано от позицията на антената в горната част на задното стъкло.Интересно ми е защо при ауди,бмв или мерцедес го няма тоя проблем особено"предизвикан от позицията на антената в горната част на стъклото".Антените си хващат перфектно,в някои случаи по добре от телескопична или антена на тавана.....Незнам кои хайванин си ги измисля тея работиFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
кола
В повечето случай има усилвател и то качествен който струва пари и за това нямат другите проблемhttp://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c9bf1cd4c88e5b
Коментар
-
durex_a написа::D Забавен си! Някой ако може да извади някоя схема нещо от къде минава тоя кабел?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар