Колеги,здравейте,първо се извинявам,ако не е за тук темата и второ,знам че има доста неща в интернет,за нещата,от които се интересувам,но повечето се отнасят за нещо конкретно,а аз ще ви помоля за помощ,тъй че много повече сте навътре с нещата от мен...нещата,които ме интересуват са доста и ако трябва ще пусна теми в раздела,а ако не е нужно ще е само тази тема Ta,колеги искам да се посъветвам за закупуването на гуми за фиат браво (бях говорил с колега от форума за гуми,но не са ми превели пари още(съжалявам,за което),така че,ако има покупки няма да е утре или други ден)спрял съм се на 185/65/14 (фиат браво 1.6) какви 15ки,ще бъдат подходящи и какви други 14ки над тези написаните също стават и следва,че купувам летни гуми такива размери до 150 лв (ако трябва да отворя тема в купувам кажете) и съответно си търся джанти за гумите също до 150 лв.Също така,ще помоля да ми препоръчате cd player (казаха ми да търся сони,но не им разбирам ) и там цената е до 150-160 лв. Фолио предназначено за затъмняване на Фарове и Стопове, пропускливост на светлина 98% !Възможно ли е този процент или са преувеличили И също съм решил да си сложа и Спортно гърне YED RACING ,но тук ако може да кажете от личен опит,кой модел е подходящ,понеже не искам като мина и хората да се навеждат.Срещнах много теми,но там хората си питат конкретни работи,особено за гърнетата,обаче с тези милиметри и дължини,нищо не разбрах и така колеги,всички неща,които споменах се интересувам от тях и много ще се радвам,ако някой отдели малко време.нека ако съм объркал нещо не се нападаме,ако темата е неподходяща нека бъде изтрита мерси предварително и лека вечер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация преди закупуване на гуми,джанти,cd player и друг
Collapse
X
-
Аз мога да помогна малко,започвам с гумите.Ако си се спрял на 15-ки,размерите за теб са 195/50/15,за 14-ки нека някой друг даде мнения.За ЦД-то,добре са ти казали Сони като марка,до тези пари ще има сносен вариант,за около 160лв. ще намериш със ЮСБ и изход за усилвател.За гърнето не мога да дам мнение освен,че са Турски и ги водят едни от добрите ЕВТИНИ.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:Аз мога да помогна малко,започвам с гумите.Ако си се спрял на 15-ки,размерите за теб са 195/50/15,за 14-ки нека някой друг даде мнения.За ЦД-то,добре са ти казали Сони като марка,до тези пари ще има сносен вариант,за около 160лв. ще намериш със ЮСБ и изход за усилвател.За гърнето не мога да дам мнение освен,че са Турски и ги водят едни от добрите ЕВТИНИ.
Коментар
-
колеги това си харесах http://www.technomarket.bg/products/...sony-cdx-gt44u става ли нещо от него кой гуми да избера колеги D110Марка: DAYTONМодел: D110Параметри: 79TСезон: ЛетниЦена за 1 бр.: 66.77Количество:CONTIPREMIUMCONTACT 2Марка: CONTINENTALМодел: CONTIPREMIUMCONTACT 2Параметри: 79TСезон: ЛетниЦена за 1 бр.: 89.22ECOCONTROLМарка: FULDAМодел: ECOCONTROLПараметри: 79TСезон: ЛетниЦена за 1 бр.: 72.4
Коментар
-
Айде за ЦД-то -> http://www.technomarket.bg/products/...ony-cdx-gt450u , преди седмица го взех, УНИКАЛНО е, 4х52W, MOSFET транзистори, за цената си е просто трепач!
Коментар
-
ivailo rachev написа:ЦД-то за тези пари е перфектно,има доста настройки и звука е бая качествен въпреки цената(не е скъп).За гумите бих ти препоръчал Континентал,но са по-скъпички в сравнение с другите 2 модела.
Коментар
-
За гумите:Скачаи на 15 и не се чуди,визията е съвсем различна.Моите вчера ги сложих и много голяма разлика във вървенето няма а съм със 75коня под капака.За разхода още не знам,ама колкото толкова,но като вървене старото Марангони сякаш повече му тежеше ,нищо че бяха 14ки.За СДто аз лично не бих заложил на Sony,за мен истината е Pioneer.Преди време ми подариха Сони,макар и много прост модел,обаче дрънчи като консерва,върнах си стар Пайнер и съм сси много доволенLacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
-
viktorsterev написа:За гумите:Скачаи на 15 и не се чуди,визията е съвсем различна.Моите вчера ги сложих и много голяма разлика във вървенето няма а съм със 75коня под капака.За разхода още не знам,ама колкото толкова,но като вървене старото Марангони сякаш повече му тежеше ,нищо че бяха 14ки.За СДто аз лично не бих заложил на Sony,за мен истината е Pioneer.Преди време ми подариха Сони,макар и много прост модел,обаче дрънчи като консерва,върнах си стар Пайнер и съм сси много доволенAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:viktorsterev написа:За гумите:Скачаи на 15 и не се чуди,визията е съвсем различна.Моите вчера ги сложих и много голяма разлика във вървенето няма а съм със 75коня под капака.За разхода още не знам,ама колкото толкова,но като вървене старото Марангони сякаш повече му тежеше ,нищо че бяха 14ки.За СДто аз лично не бих заложил на Sony,за мен истината е Pioneer.Преди време ми подариха Сони,макар и много прост модел,обаче дрънчи като консерва,върнах си стар Пайнер и съм сси много доволен
Коментар
-
СД -то е добро за парите си, нали няма да ходиш на ЕМА с него Гумите - дайтона го забрави, никак не обича да спира на мокро/ за мен това си е критерий/, другите две са читави варианти, континентала е малко по - добра. Съветвам те да търсиш размер 185/55/15 - малко по комфортно е Стопове и фарове не се затъмняват особенно фаровете, стопа може да го пръснеш с тониращ лак но първо си поиграй на фотошопа как ще изглежда.За гърнето незнам дали е редно аз да ти давам съвети при условие че карам с една права тръба без кьораво гърне, звука е готин но на дълги се и е Е... М...., аз бих заложил на оригиналното изпълнене, още повече че на тая крива броня се наглася с триста мъки и рязане и глупости.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:СД -то е добро за парите си, нали няма да ходиш на ЕМА с него Гумите - дайтона го забрави, никак не обича да спира на мокро/ за мен това си е критерий/, другите две са читави варианти, континентала е малко по - добра. Съветвам те да търсиш размер 185/55/15 - малко по комфортно е Стопове и фарове не се затъмняват особенно фаровете, стопа може да го пръснеш с тониращ лак но първо си поиграй на фотошопа как ще изглежда.За гърнето незнам дали е редно аз да ти давам съвети при условие че карам с една права тръба без кьораво гърне, звука е готин но на дълги се и е Е... М...., аз бих заложил на оригиналното изпълнене, още повече че на тая крива броня се наглася с триста мъки и рязане и глупости.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар