Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консултация преди закупуване на гуми,джанти,cd player и друг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

фолио с такава светлопропускливост трябва да е прозрачно, тези 98% съм сигурен че са преувеличенине ти пречи да пробваш но при мен с тъмни фарове и ксенон светлината беше като на обикновенна крушказа ново СД в този ценови диапазон мога да кажа че ще е огромно дърво, без значение от маркатаза тези пари по-добре се насочи към някое втора употреба по-висок клас ето няколко примерапървото съм го имал и ИМА настройкиhttp://www.tuning.bg/forums/index.ph...иемливо http://www.tuning.bg/forums/index.ph...er-deh-4900ib/

Коментар

bagera написа:
      фолио с такава светлопропускливост трябва да е прозрачно, тези 98% съм сигурен че са преувеличенине ти пречи да пробваш но при мен с тъмни фарове и ксенон светлината беше като на обикновенна крушказа ново СД в този ценови диапазон мога да кажа че ще е огромно дърво, без значение от маркатаза тези пари по-добре се насочи към някое втора употреба по-висок клас ето няколко примерапървото съм го имал и ИМА настройкиhttp://www.tuning.bg/forums/index.ph...иемливо http://www.tuning.bg/forums/index.ph...er-deh-4900ib/
      мерси колега,щ гледам да направя връзка с хората

Коментар

Seba написа:
        коментар за този размер гуми 185/55/15 какво ще споделите
        Малко по комфортни и евтини са от 195/55/15 иначе пасват идеално на джанта.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
          Seba написа:
          коментар за този размер гуми 185/55/15 какво ще споделите
          Малко по комфортни и евтини са от 195/55/15 иначе пасват идеално на джанта.
          просто не искам да спъвам фиата,да не му дойдат тежки...има ли нещо такова.... мерси защото като гледам предлагат се много оригинални джанти 15ки и май ще се насоча към 15,исках 14 шях да купувам гуми ама отказах и ще видя първо джанти да купя.

Коментар

Коментар

Няма да го спънеш, слагай 15-ки с нормални гуми дори и на 65 височина пак ще ги събереш и няма да са тежки на колата, най много да ти лъже километража и скоростомера с много малко.Аз с удоволствие бих карал с високи гуми на за съжаление не мога да ги събера, при условие че си с нормално окачване дори можеш да събереш 14-ка на 75 височина./Спомням си за една Марея с такива гуми, страшен комфорт/.

Коментар

S_BANKOV написа:
                Няма да го спънеш, слагай 15-ки с нормални гуми дори и на 65 височина пак ще ги събереш и няма да са тежки на колата, най много да ти лъже километража и скоростомера с много малко.Аз с удоволствие бих карал с високи гуми на за съжаление не мога да ги събера, при условие че си с нормално окачване дори можеш да събереш 14-ка на 75 височина./Спомням си за една Марея с такива гуми, страшен комфорт/.
                мерси колега,слагам 185/55/15 и гледам си от младост 1а,като минаваш през кауфланд се отбий на щанда с месото да ти избера някоя мръвка :Dможе да заключите темата

Коментар

Колеги разглеждах из интернет и намерих това,което ми хареса като звук за моето фиатче.обаче не искам същия размер,тоя кюнец ми идва в повече като големина.Иначе,какво бихте ми препоръчали,което ще издава този звук или приблизително същия,поне предполагам,че колата от клипа е бая по да си закупя от 103 коня,мерси

Коментар

Seba написа:
                    Колеги разглеждах из интернет и намерих това,което ми хареса като звук за моето фиатче.обаче не искам същия размер,тоя кюнец ми идва в повече като големина.Иначе,какво бихте ми препоръчали,което ще издава този звук или приблизително същия,поне предполагам,че колата от клипа е бая по да си закупя от 103 коня,мерси
                    Ок, редовно пазарувам там, но мръвката ще я изядем някъде другаде, гледам си от Панчерево, аз ходя от време на време на риба на устието на Панчеревска река. За гумите има промоции в Маргел, а за кюнеца преди да пипнеш нещо по колата ще ти покажа звук и ще те откажа

Коментар

S_BANKOV написа:
                      Seba написа:
                      Ок, редовно пазарувам там, но мръвката ще я изядем някъде другаде, гледам си от Панчерево, аз ходя от време на време на риба на устието на Панчеревска река. За гумите има промоции в Маргел, а за кюнеца преди да пипнеш нещо по колата ще ти покажа звук и ще те откажа
                      Сделка :D иначе смятам да пазарувам от гуми диана,понеже ползвам 25 % намалени от фирмата.Ще ги прегледам и в Маргел.за рибата и мръвката няма ядове :D

Коментар

Да съживя малко темата - искам коментар за три марки гуми /зимни/. Марките са Маршал, Кумхо и Йокохама. В момента съм с Йокохама - много съм доволен от тях, но чух че Кумхо са малко по-евтини, а ми предлагат и Маршал, но не знам цените за момента. Размера е 195/55/15, и трите марки/модела са с борд - задължително условие и са с почти еднаква шарка. Ето с какви съм в момента /първата снимка/ :
                        Прикачени файлове
                        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                        X