Здравете имам проблем със топовете - не работят а АБС са свети и не работи на Пунто ГТ преди да съм се заровил в инсталацията някой да има идея къде да търся проблема проблема не е в стоп машинката , тя ряботи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стоповете не работят а АБС -са свети и не работи Пунто ГТ
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Виж и самите стопове датчиците на ABS също и буксата му .Power Under Pressure
Коментар
-
Започни от крушките на стоповете. После масата (трябва да е надеждна). После виж идва ли + от стоп машинката на конзолите на стоповете. Накрая стоп машинката. Те това е реда.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Започни от крушките на стоповете. После масата (трябва да е надеждна). После виж идва ли + от стоп машинката на конзолите на стоповете. Накрая стоп машинката. Те това е реда.Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:+ на стоповете няма стоп машинката работи не е тазм проблема , иначе ще е прекалено лесноStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:WhitePower написа:+ на стоповете няма стоп машинката работи не е тазм проблема , иначе ще е прекалено лесноPower Under Pressure
Коментар
-
кола
Ми в мануала или гугъл има всичко сваляш стоповете и ги прежлеждаш буксите зад бушоните също ако можеш да четеш схеми ето http://web.telecom.cz/rozsini/puntoMk1/schema.htmили от EPER програмата в нетажиците минават от двете страни на вратите някъде при средната колона под пластмасовата кора на прага има букса
Коментар
-
всичко е оправено ABS липсваше плюса от контакния ключно сповете не тръгнаха докато не смених платката на таблото за чека на крушкитетъй като новото табло ми е за ГТ 3 а то е с 3 кабела на стоп машинката ( се оказа а мойта е с 2 ) и от там загрях че при смяната на таблата може и да има разлики , върнах старото и споповете светнаха съответо смених платките и ето ново табло с работеюи стопове прилагам и малко снимков материалPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар