То чека трябва да ти светне в главата!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги помощ , скъсах ремък
Collapse
X
-
nedialk00
ай стига вече, пича оня ден се е качил на кола, неможе да разбира, вие все едно сте разбирали кат сте били в неговото положение
Коментар
-
Аз като седнах на 18 г на кола,първо се ослушвах като гърмян заек за шумове,тракания и т.н. защото бях раснал около майстори все,пък и колата беше на 22 г.(по-голяма от мен) и бях предупреден,че носи душа под наем .Пък съм сигурен,че от тук нататък,пича ще се ослушва по-внимателно.Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
nedialk00 написа:ай стига вече, пича оня ден се е качил на кола, неможе да разбира, вие все едно сте разбирали кат сте били в неговото положениеОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nedialk00
прав си, аз съм за добавяне на общо устройство на мпс към В категория, дори малко повече от общо, че 90% незнаят кое е акумулатора кат дигнат предния капак
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:nedialk00 написа:ай стига вече, пича оня ден се е качил на кола, неможе да разбира, вие все едно сте разбирали кат сте били в неговото положениеFiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар