Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги помощ , скъсах ремък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не е толкоз лесна смяната, ако не си го правил друг път. Потърси някой, който умее и има инструменти. Ако стои старият ремък, с него в магазина да мериш дължината.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

колега, аз съм насреща да го сменим ремъка само кажи къде е колата и кога да дойда, а въпросният ремък няма ролка, ролка има този на алтернатора, и доколкото разбирам скъсания ремък е точно на алтернатора, защото ти е светнала лампичката че не зарежда акумулатора ако е само той скъсан още ей сега мога да ти го сменя, има един стар в багажника

Коментар

ремъка е 3 канален 668мм.
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

nedialk00 написа:
          колега, аз съм насреща да го сменим ремъка само кажи къде е колата и кога да дойда, а въпросният ремък няма ролка, ролка има този на алтернатора, и доколкото разбирам скъсания ремък е точно на алтернатора, защото ти е светнала лампичката че не зарежда акумулатора ако е само той скъсан още ей сега мога да ти го сменя, има един стар в багажника
          е да колега ама колата е в дианабад аз съм в люлин. Той колегата Слави ми каза да се обърна към теб освен утре когато си свободен ако си свободен де ?
          Fiat Bravo 97 набор 1,6 16V

Коментар

свободен съм утре сутринта до 10 часа, и после след 12;30 ролката дали е ОК ? и никакъв ремък на хидравликата не е скъсан, скъсан е този на алтернатора, а този на алтернатора врътка водната помпа от която пък движение взима и хидравличната

Коментар

nedialk00 написа:
              свободен съм утре сутринта до 10 часа, и после след 12;30 ролката дали е ОК ?
              Не знам не огледах много че бях на средата на Цариградското.Видях само че ремъка се влачи.Иначе утре до 10 е ок няма проблеми. Аз я довлякох до Софтаутото автокъщата отсреща ако се сещаш ?

Коментар

знам я да, дай да се разберем примерно в 8;30 там ?

Коментар

nedialk00 написа:
                  Супер е ! Кафето от мен :D

Коментар

geleto__ написа:
                    nedialk00 написа:
                    Супер е ! Кафето от мен :D
                    Ако искаш за по -сигурно прати някво телефонче на ЛС да не стане нещо )

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Малииии, тая ролка толкова зор, та чак да стане на салата Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 .Колега дано не си пил "мерси", ама съмнявам се . Евала иначе, че се отзова.
                        00' Bravo 105 JTD

Коментар

така стопена ролката- значи е блокирала и ремъка я е запалил преди да се скъса...
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

да, точно така е било в движение е вече колегата, ама има да прави още доста ремонти

Коментар

Тя тази ролка сигурно е "плакала" поне 10 000 км,ама не е имало кой да я чуе...
                              Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

tipo33 написа:
                                Тя тази ролка сигурно е "плакала" поне 10 000 км,ама не е имало кой да я чуе...
                                Като не светва чек -а на таблото, така става
                                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                                X