Здравейте колеги. Има проблем , днес докато си карах по Цариградското, изведнъж ми светна червената лампичка с акумутарочето на таблото и хидравликата ми се изгуби. Та въпроса ми знаете ли колко долу горе струва тоя ремък за хидравликата и ако някой може да помогне да го сменим,че колата ми остана в Дианабад. Майсторите ми искаха 60 лв за превоз от Метро младост до Дружба.Та вече им нямам никаква вяра ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги помощ , скъсах ремък
Collapse
X
-
nikolce написа:Ремъка не е скъп, 10-20 лева преко сила. Ама в неделя не знам къде ще намериш работещ магазин. Смяната не би трябвало да е кой знае какво.Fiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
-
nikolce написа:Ти смени ремъка, да придвижиш колата. Трябва да се види защо се е скъсал този ремък, демек да се огледат ролките. Ама това в сервиз.Масло чак не, не е спешно. Ако никога не си го сменял хубаво е да се смени, ама това е друга тема, и няма нищо общо с късането на ремъка.Fiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
-
Е нормално е да губи съвсем леко обороти, при въртене на волана на място. Нали товариш помпата, тя товари ремъка, той товари двигателя.Ако все още се движи колата, я закарай в най-близкия сервиз, за смяна на ремък, и да се огледат ролките. Иначе аз бих поставил на място новият ремък, и тогава по сервизите.
Коментар
-
nikolce написа:Е нормално е да губи съвсем леко обороти, при въртене на волана на място. Нали товариш помпата, тя товари ремъка, той товари двигателя.Ако все още се движи колата, я закарай в най-близкия сервиз, за смяна на ремък, и да се огледат ролките. Иначе аз бих поставил на място новият ремък, и тогава по сервизите.Fiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
-
lubo_Y10 написа:Карай без ремък и светеща лампа до най близкия сервиз. Масло-не.. ролка ако е добре също не.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:lubo_Y10 написа:Карай без ремък и светеща лампа до най близкия сервиз. Масло-не.. ролка ако е добре също не.Fiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
-
BO написа:lubo_Y10 написа:Карай без ремък и светеща лампа до най близкия сервиз. Масло-не.. ролка ако е добре също не.MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
geleto__ написа:BO написа:lubo_Y10 написа:Карай без ремък и светеща лампа до най близкия сервиз. Масло-не.. ролка ако е добре също не.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар