Не е толкоз лесна смяната, ако не си го правил друг път. Потърси някой, който умее и има инструменти. Ако стои старият ремък, с него в магазина да мериш дължината.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги помощ , скъсах ремък
Collapse
X
-
nedialk00
колега, аз съм насреща да го сменим ремъка само кажи къде е колата и кога да дойда, а въпросният ремък няма ролка, ролка има този на алтернатора, и доколкото разбирам скъсания ремък е точно на алтернатора, защото ти е светнала лампичката че не зарежда акумулатора ако е само той скъсан още ей сега мога да ти го сменя, има един стар в багажника
Коментар
-
nedialk00 написа:колега, аз съм насреща да го сменим ремъка само кажи къде е колата и кога да дойда, а въпросният ремък няма ролка, ролка има този на алтернатора, и доколкото разбирам скъсания ремък е точно на алтернатора, защото ти е светнала лампичката че не зарежда акумулатора ако е само той скъсан още ей сега мога да ти го сменя, има един стар в багажникаFiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
-
nedialk00
свободен съм утре сутринта до 10 часа, и после след 12;30 ролката дали е ОК ? и никакъв ремък на хидравликата не е скъсан, скъсан е този на алтернатора, а този на алтернатора врътка водната помпа от която пък движение взима и хидравличната
Коментар
-
nedialk00 написа:свободен съм утре сутринта до 10 часа, и после след 12;30 ролката дали е ОК ?Fiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
-
nedialk00
-
nedialk00
-
nedialk00
Реклама
Collapse
Коментар