Мой приятел си закупи купе 1.8. да ви попитам колко е нормалният разход на този двигател грацко/изван грацко при нормално каране.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разход на бензин на фиат купе 1.8
Collapse
X
-
Че то 12-13 е направо похвално Колега, това е кола с мотор 130 коня създаден преди 20 години... колко искаш да гори Аз имам 1.8 за извън града - никакъв проблем да падне до 6.5-7 ама трябва да се кара с 90 ... само дето купе с 90 по магистралата никога не съм виждал. Обаче в града си е змей особено на къси разстояния - палиш, караш 5 км и гасиш. Вечерта пак така на връщане от работа и вънка ако е под -10 градуса ти гарантирам, че и под 15 няма да падне.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
siluro написа:Че то 12-13 е направо похвално Колега, това е кола с мотор 130 коня създаден преди 20 години... колко искаш да гори Аз имам 1.8 за извън града - никакъв проблем да падне до 6.5-7 ама трябва да се кара с 90 ... само дето купе с 90 по магистралата никога не съм виждал. Обаче в града си е змей особено на къси разстояния - палиш, караш 5 км и гасиш. Вечерта пак така на връщане от работа и вънка ако е под -10 градуса ти гарантирам, че и под 15 няма да падне.
Коментар
-
Моето 1.8 харчи:6.2 със 110-120 по магистралатаоколо 11.5 София градско при температури над +3-4 градуса иначе по- скоро към 13, защото я оставям да работи на място доста време Смесено София и околията 7.8-8.5Това на бензин и то от скъпия. Ако сипя възможно най- ефтиния, който се продава разхода се качва средно с 1 литър.Иначе съмправил така, че 7-8 литра да изчезнат за няма и 20 км Ама понашарих булевардите в София малко :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар