Какви "кусури" имаш предвид, най-общо казано? Наистина ми стана интересно :D Какво би могло да му има на моето стило, което да не забелязвам? После ще те питам за бравото, щото само ламарините са му различни
Колега не го питай.От десет дерета вода ще ти донесе за да ти докаже колко кусура имаш.Карай си колата с кеф и си свиркай.Успех и без аварийно.
Колега, ти не се ли усещаш, че точно колегата emzo имаше Стило и не ги говори нещата, колкото да си чеше пръстите, а всичко го е изпитал на гърба си и може да напише книга за недостатъците на този модел?! Още повече, че той е колега, който винаги се е стремял да дава обективни мнения и да оказва помощ със съветите и практическите си умения на другите потребители. В крайна сметка, нали колегата пита за мнение и точно мненията на такива като emzo ще му свършат работа, а не кой какво харесва и не харесва, защото всичко е субективно. Понеже за един колега Стилото щяло да му е актуално поне още 10 години, а за мен е грозно, с дизайн отпреди предното поколение Фиати. Така че, като питате, слушайте малко...
Здравейте. Утре ще ходим с моя приятел да си купува едно Стило 1.9 JTD 80 к.с, и искам да ви питам има ли някаква разлика между 1.9 jtd 115 к.с, като изключим мощноста и евентуално може би няма интеркулер. Какво мислите за мотора с 80 к.с., надежден ли е ? Колата е октомври ’02.
Колега sugarboy,когато една кола дава много дефекти не значи,че всички са такива.Емцо се мъчи да ни намери кусури,които поне в моита кола ги няма а и на много други колеги.Виждам,че има познания по електрото но и обича да ръчка по колата доста.Аз не съм много наясно със електрониката и след време ще пусна едно запитване за един щекер до буксата за диагностика на Стилото за какво служи но първо искам да го снимам.Надявам се,той или някой друг ще ми помогне.
Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Аз дори мисля, че неговата не е давала толкова дефекти, колкото той, за краткото време, в което я е притежавал, е открил неща, които него, като технически грамотен и човек, който може да се справи с тези проблеми, са го подразнили. Например, нещо, за което се сещам ей така, без много да се замисля - не е нормално, за да смениш крушка на фара, да трябва да разхвърляш цялата предница, едва ли не. Докато, примерно при Мареата, отваряш капака, откопчаваш фасунгата, сменяш крушката, закопчаваш обратно. Ама щом си ги харесвате и са ви толкова безпроблемни, карайте си ги със здраве - аз ще съм последният, който ще се усъмни в това и ще иска да имате проблеми, поздрави!
Аз мисля, че уцелих на читаво Стило, проблемите със съедиителя не ги броя.В случая беше по-добре, че си го смених аз, за да си го знам, в какво състояние е.Част от проблемите, за които се сещам:- тампони двг- термостати- дрънчащи прозорци- скърцащ интериор- скърцащи врати на 3д и 5д- течащи люкове- проблемни кантари- тампони заден мост- колата е нестабилна в завои, във фабричната си комбинация от аморт. + пружини.- проблеми с рейката- проблеми със СИТИ - изключително рядко, в сравнение с Пунто- проблеми с АСР/ЕСП/АБС- десетки фалшиви грешки при стартиране- тепърва ще почнат да сменят датчици на колянов вал, аз вече се сблъсках с 4 случая за 1 седмица, това си е нормално де.Друго в момента не се сещам, на който му е любопитно да се разрови из форума, пускал съм доста сервизи бюлетини.Имах л.с. преди време от човек от форума, който ми сподели, че си купил колата за 4400лв и за няма и 2 седмици, вече му е струвала 6000 и още неща имало за смяна.Хубав модел, но да е поддържан.Дизеловите двигатели са тръпката в тоз модел п.с. едно стило до 2004г. не знам дето при 100км/ч да не му свистят уплътненията на вратите, повече отколкото трябва
Емо много добре си знаем че Стилото е пълно с детски болести, това кой на каква бройка е случил е отделен въпрос, не искам да споменавам цифри за да не разочаровам бъдещия собственик(автора на темата), но само ще кажа че моята кола до момента ми струва покупната и цена по 2.5 и пак не е в перфектно състояние.
Колата я карам вече 3 год. и нямам нито един от изброените проблеми.Със старите тампони на двигателя е и няма вибраций,стабилноста е перфектна и нищо не тропа по нея.Правихме гонка с някакво пежо по завоите на Обзор,ми направо го размазах.
Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Със старите тампони на двигателя е и няма вибраций
Както казват доооообре.Тука има 2 варианта:1. вибрацииите ги имаш, но просто не те дразнят, не ти правят впечатление2. заблуждаваш ни, да не използвам друга думаДотук бях с коментарите, живи и здрави !
Колега, умишлено не използвах другата дума, не искам да те обидя, предполагам си механик, но такъв филм просто няма.Всички знаем, какво представлява стария тампон и какво - новия.Тампоните използвани в Стило са проектирани от инжинер ИДИОТ - лично мнение.
BTW новият тампон за скорост. кутия към двигателя дето е го няма никъде в Б-я, поръчахме го от Италия, вижда се, че го има на склад и ш*баните софиянци /без да се обиждате, нищо лично/, не се ангажират със срок, уж, че италянците не искали да го пращат хаха, 3 седмици чаках и 2 дни и отидох си взема капарото. Това не е коректност спрямо клиентите, много се ядосах. Дето се вика човек спестява кинти сума и време , за доставка, за труд, за част, накрая чака и нищо..........
Коментар