Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Читава водна помпа? Откъде?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Читава водна помпа? Откъде?

    Привет, колеги. Един приятел с пунто преди няколко месеца смени водна помпа и вчера отново я е спукал. Явно заради изработката на помпата. Тогава я беше взел за 60 лв от един магазин в хладилника. Братовчед ми работи в склад за Авточасти и за моята кола винаги ми намира хубави части, но като го попитах за помпата, каза че за италианските автомобили пазарът бил залят от ментетата. Та обръщам се към вас като по-запознати ако можете да ме насочите към място където продават хубави водни помпи, а не някакви смотани, които държат по няколко месеца. В Ауто Италия как вървят цените?Мерси на всички, отговорили
    You are free...to do as we tell you!

    #2
    Питай колегата Hit-ko (Христо) на лично съобщение. Той е официален представител за Ямбол, но без проблеми ще ти изпрати части по куриер. Христо има завидна слава из форума. Дори част от съфорумците ходят от София до Ямбол да си поправят колите там в неговия сервиз.
    минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
    Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.

    Коментар

    Working...
    X