Здравейте,закупих скоро Фиат Браво 99 дизел и имам малко въпроси понеже колата не беше карана редовно 1г.6мес.Преди 1.6 е сменено маслото ,филтри и ремъци трябва ли да ги сменямАнтифриза долях,но вътре има нещо като калИ габаритите отзад не работят,предишния е сменял цялата конзола за фаровете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няколко въпроса
Collapse
X
-
браво
От най добрия ми приятел е замина за чужбина и преди това си го купи обслужи го и сега просто ми го даде на добра цена,а и знам 4е е сменено със сигурност това което казвамwwalker написа:Филтри, ремъци и лубриканти трябва да се сменят при закупуване на автомобил втора употреба.Каква е причината да закупиш автомобил в посоченото състояние?
Коментар
-
Калта ако не е масло със сигурност колатае карана с вода. Задължително се сменят маслата, антифриза, и спирачната течност.Провери спирачните дискове че като нищо са заминали.На твое място аз лично бих сменил ангренажа, само ремъка понеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
b
Това също ми го каза един майстор като го видя,в момента си е в движение колатаseninkn написа:или пък прахче за течове ???На служебната така теглих от антифриза в бутилка за да долея концентрат и изтегленият антифриз го запазих за доливка, след време се появи тази "кал" в шишето с антифриза и мисля че преди врама я позакърпиха със тия прахчета за радиатор!
Коментар
-
Re: b
имам още един проблем нямам отзад габарити и не свети таблото,като завъртя на ключалката бутончето и тръгват но не мога да завъртя ключа тогаваge6a_l написа:Това също ми го каза един майстор като го видя,в момента си е в движение колатаseninkn написа:или пък прахче за течове ???На служебната така теглих от антифриза в бутилка за да долея концентрат и изтегленият антифриз го запазих за доливка, след време се появи тази "кал" в шишето с антифриза и мисля че преди врама я позакърпиха със тия прахчета за радиатор!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар