Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво фарове Н1 а не Н7(евентуално писпособяване на Н7) !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

rustson написа:
    Ми аз ши пробвам бе ! Само се притеснявам че ще заслепяват много!
    Долу няма кой да заслепиш. Не се втелясвай!!! Имаше една тема точно затова заслепяване и с колегата Vladim обеснявахме на дълго и широко, че заслепяване от регулирани халогени няма. Не почвай ти сега,че пак ще стане еднааааа...

Коментар

doofiat написа:
      rustson написа:
      Ми аз ши пробвам бе ! Само се притеснявам че ще заслепяват много!
      Долу няма кой да заслепиш. Не се втелясвай!!! Имаше една тема точно затова заслепяване и с колегата Vladim обеснявахме на дълго и широко, че заслепяване от регулирани халогени няма. Не почвай ти сега,че пак ще стане еднааааа...
      ... ама чакай сега малко не си прав .... Няма айде ши го пробвам ,ама ако заслепя някой, като дойде да ме шамаросва ши му кажа, да търси твойта брава
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
        ... ама чакай сега малко не си прав .... Няма айде ши го пробвам ,ама ако заслепя някой, като дойде да ме шамаросва ши му кажа, да търси твойта брава
        пращай ги, но първо си ги регулирай. Аз моите си ги оправих, ама на канал при един съсед в Русе. Предполагам,че знаеш,че си имат и те врътки за нагоре-надолу.

Коментар

Оки ши ги оправя и ши рапортувам!

Коментар

rustson написа:
            Успех

Коментар

doofiat написа:
              Добре де, а какви марки сини крушки си виждал? Щом ти свети жълто, може би имаш проблем със стъклото на фаровете или си си взел фалшиви крушки. Определено поне в началото светят синьо.
              Ами до колкото съм запознат сини крушки на добри фирми няма просто защото максимално добрата видимост се постига при бялото светене на Blue Vision. Не казвам, че свети жълто, а много светло жълто - почти бяло ... но за син цвят не можем да говорим Както и да се въртя да гледам фара синьо няма. Светят както габаритите Blue Vision - много светло жълто. Взех си комплект габарити + H1 къси Blue Vision от http://autoe-xtras.com/ ... не вярвам да са ментета оттам. А и си бяха в оригиналната неотваряна опаковка.Ето снимки на Blue Vision от колегата: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...t=15Моите са по същия начин - просто това е Blue Vision
              Bravo(TM) HGT

Коментар

rustson написа:
                Къде е рапорта, колега?П.С. Айде да те водя към Русе в петък :D

Коментар

Не съм я свършил още тая имах други проблеми! http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9132Иска ми се тая седмица да я свърша!Иначе за Русе тая седмица ходих на сватба и сега в четвъртък пак съм на сватба(не моята)! Така че в четвъртък вечер съм по пътя!

Коментар

Ехоооо, рапортаааа???????Аз си взех от Кауфланд-Русе тая събота едни крушки на VARTA - жълто-лилави. Ще покарам с тях тоя четвъртък към Русе пак и ще споделя впечатление след като се върна.

Коментар

Опа рапорта верно!Значи купих си осрам куул блу още един комплект и се наврях под колата в гаража да сменям халогените!Борбата:със 300 зора успях да сменя левия без да развивам болтовете отдолу защото знаех колко са шибани и как се чупят! Сложих го и се преместих на десния ; бъркам отдолу и хоп радиатор поглеждам отгоре само жици и тръби! няма как викам ши се отвиват болтовете ! 1-я обикновен 6-стен без проблем другия от най-малките шестограми ; ръгам ключе врътнах и веднага се изядоха стените вътре! и от там насетне нищо! Останах така както съм си един халоген Осрам Супер другия Осрам Куул блу и да ти кажа абсолютно никаква разлика не виждам като ги погледна отпред, че и от вътре като карам!Така че в резюме няма никаква промяна!

Коментар

Значи следваща стъпка: отиди на някой канал (ако имаш някой приятел, ще е добре,че да ти е спокойно) и си регулирай халогените и тъкмо ще развиеш болта. Но аз ти казах, че според мен ще е по-добре да си със Силвърстар долу.Аз иначе понеже ще пътувам по тъмно в четвъртък ще дам рапорт за VARTA-та. Според мен за мъгла ще са много добри, ама ще ги пробвам и тогава ще говоря.

Коментар

Те тоя шестограм така или иначе ще трябва да ми го разпробиват така че ще изчакам още малко да ми се поулющи бронята и като я закарам да я пребоядисват ще ги сменя и регулирам!Айде чакам и аз рапорта! лек път

Коментар

VeSSkO написа:
                            Ще имаш ли възможност да качиш малко снимки тук да видим Cool Blue дали наистина е бяло?Аз ще кача с Blue Vision :D И на халогените съм сложил бели.
                            Ето обещаните снимки на Philips Blue Vision H1. На снимките имат леко лилав отенък, който идва от камерата на телефона.
                            Прикачени файлове
                            Bravo(TM) HGT

Коментар

Е при мен е същото бяло само че е важно напред какво става! Ще кача снимки само трябва да се сетя някой път като пътуваме да накарам навигатора ми да снима то и за подлакътника съм обещал да кача снимки ама... забравям

Коментар

Нещо с другата стана проблем ... ето я
                                Прикачени файлове
                                Bravo(TM) HGT

Коментар

Working...
                                X