Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ангренажни ремъци

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Ангренажни ремъци

    Хора, дойде време да сменям ангренажния ремък на разпределителните валове. Не че съм му навъртял километрите (40000 за 5 год.) но за всеки случай. Въпросът ми е за ремъка на балансните валове. Дали да го сменям и него. И той е на същата възраст, но някъде бях чел че се сменя на по-голям пробег. Скъсването му не е фатално, аз така я докарах на ход от германия със скъсан такъв и го разбрах като я отворих тук, но изкарах късмет че не се беше омотал в другия. Та не искам да си играя пак с късмета. А е доста скъп, ма..ка му. искат ми м/у 45 и 55 лева срещу 15 лв. за обикновенния. Та да го сменям ли или да карам още с него?
    https://www.cialispascherfr24.com/

    #2
    Най добре сменяй и двата може да нямаш втори път този късмет. Струва ми се доста висока цена за този ремък мисля че съм купувал за около 25 лв такъв на Dayco и проблеми с тях не е имало.

    Коментар


      #3
      25 лева е доста добра цена. Ако някой знае в Бургас някъде да продават такъв ремък за толкова пари да свирка . Става въпрос за Двустранно назъбения ремък за балансните валове.
      https://www.cialispascherfr24.com/

      Коментар


        #4
        Не е проблем да ти го пратя и от тук ще проверя точно колко струва в понеделник ако с доставката те устроива го имаш

        Коментар


          #5
          Ok. Ще чакам да кажеш колко ще излезе цялата работа. Мерси предварително.
          https://www.cialispascherfr24.com/

          Коментар


            #6
            колега аз съм със същия мотор и преди месец и половина ги сменях и съм описал подробно цените на ремъците и труда. този двойноназъбения беше там някъде около 45 лв. с ддс, беше най скъпото нещо. аз смених и едната ролка и лагера на другата. аз пък като взех колата преди 5 години не бях сменял точно този ремък и като гледам имаше си още доста живот. така че ти си решаваш. но цената е тази. и не всички го предлагат. моя май беше на някаква английска фирма.
            TEMPRA 2.0 i.e. SW Suite 159A6046

            Коментар

            Working...
            X