Колеги става въпрос за жилото на скоростния лост , скъса се и останах на 4та Въпроса ми е трудно лисе сменя можели да се измисли побългаряване и верно ли струва 110 лв 1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за смяна на скъсано жило на скоростите.
Collapse
X
-
кола
Един колега от Варна където работи май в сервиз викаше че за това взимат 15 лв ама май тогава ме послъга като сменях на Пунтото преди без канал ми трябваше поне 3 часа .Свалих малко ауспуха на долу изместих на зад топлинния щит и то се вижда какво трябва да се прави а на скоростите има една ябълка която е по трудно да се сложи Акумулатора и стойката се маха ако е на подемник може и да се избегне ако стане от долу .
Коментар
-
Жилото е сменено Сам сиго смених за 2ч и половина мн разглобяване има преди да се стигне до жилото поне при мене (1,2 16в с газ) Ако мога да бъда полезен мога да споделя с вас какви са симптомите преди да мисе скъса :1.При изцепване на 1ва скорост като се приминава към 2ра лоста просто потъва все едно е влезнала 2ра но дефакто не е и трябва с междинна гас да се приминава от първа към 2ра и така си карах доста време само 2ра не влизаше 2.30км преди да мисе скъса започнаха да невлизат и другите скорости като изцепих 3та да изпреваря и 4та невлези което несе беше случвало преди и след няколко километра а да сменя от 4та на 5та и се скъса жилото
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар