Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със скоростите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем със скоростите

От както смених жилото на скоростите само проблеми...запалила ми се е главата...Оставям приятелката ми пред тях гася колата и я изпращам качвам се и не мога да включа скорост!Нито първа нито втора..никоя.Паля я на скорост като съм натиснал съединителя и колата леко тръгва....тръгнах и в движение нито втора...с 300 зора включвам 3та -4-5 .. за задна хърканията са огромни...някакви идеи от какво може да е?Утре слизам да видя жилото..тъй като има съединител.Пробвах по изказвания на колеги колата на 3-4-5 гасне при тръгване от место, следователно съединител има...утре ще пиша какво е станало, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, да дава акъл..
    Fiat Bravo 99' 1.6 GT
    Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
    Fiat Bravo 99' 1.6 SX

дай малко инфо-педала как стои ,наравно ли е със спирачката и има ли голям празен ход

Коментар

Re: Проблем със скоростите

VoDo написа:
      От както смених жилото на скоростите само проблеми...запалила ми се е главата...Оставям приятелката ми пред тях гася колата и я изпращам качвам се и не мога да включа скорост!Нито първа нито втора..никоя.Паля я на скорост като съм натиснал съединителя и колата леко тръгва....тръгнах и в движение нито втора...с 300 зора включвам 3та -4-5 .. за задна хърканията са огромни...някакви идеи от какво може да е?Утре слизам да видя жилото..тъй като има съединител.Пробвах по изказвания на колеги колата на 3-4-5 гасне при тръгване от место, следователно съединител има...утре ще пиша какво е станало, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, да дава акъл..
      Колега, на мене ми се случи същото преди около месец-месец и половина. Колата запаля ли я не мога да включа на която и да е скорост, включа ли на някоя си скорост, запаля ли колата и настисна ли съединителя колата все пак беше на скорост. При мен се оказа помпичката на педала на съединителя - беше дала фира и не искаше да прави връзка/контакт, не знам как да го нарека, но не можеше скоростите да бъдат освободени, че да включа на коя да е друга
      Fiat Punto MK2 Sporting
      Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Съединител не отделя качествено- вилка натегни.
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Проблема намери решението си!310 лв с нов съединител.Проблема е бил, че аксиалния лагер беше почти влезнал в притискателя... беше изпилил пластините и счупил 8 от тях...оставаха ми малко километри!
          Fiat Bravo 99' 1.6 GT
          Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
          Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Working...
          X