Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение Fiat Punto Grande

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

че те гаранционни дават дефекти пък камоли след това

Коментар

Аудито е ВАГ и определено е много гадна кола. Возил съм се в такова. Много гори, шумно е, и често се разваля а пък частите са скъпи. Колегата е напълно прав че ВАГ групата са боклуци,
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Да. поредното комплексарско мнение, като гледам от потпсиа ти и ити не си имал ВАГ и говориш пълни глупости возията на ауди нее нещо велико но нее като на Голф, за развалянето...нима фиат не се развалят, всичко зависи от подръжката преди теб... А за разхода незнам защо го коментираш, като и двигателите на фиат над 1,6 не са с по-нисък разход...

Коментар

само мога да кажа че през последните 8 години съм сменяла масло и филтри,1 накладки. Няма отказване нито при палене, нито се чупило нещо по колата. Явно е късмет. В сравнение с прителка, която има Пунто по-стар модел- едно влизане в сервиз не по-малко от 500-600 лв. И то на няколко пъти. От това обаче не трябва да си правя извод че Фиата е БОКЛУК!

Коментар

първо мненията ни не са комплексарски,а реални.на 60пр.от ваговете им заминават съединителите още в гаранция.поинтересувай се малко и тогава говори.второ както писах а ти спориш провери класациите за най- здравите коли.тя сама ще ти отговори на въпроса.трето не четеш и изказваш некомпетентни мнения,ето и доказателството-в най малкия клас,най-здравата кола е фиат500,следван от тойота ярис и мерцедес а класа.това последното са американските класации.а на колежката мога да и кажа че няма как да се счупи аудито като за 8 год е карано 10 000км

Коментар

Поредния ти глупав коментар... Точно от някакви класации щом си вадиш изводи, въобще не си се качвал на таква кола, и незнаеш за какво става въпрос... Аз съм до тук ти си продължавай да пишеш глупости!А до колежката- не е късмет просто това е здрава кола!

Коментар

misho_ написа:
                Поредния ти глупав коментар... Точно от някакви класации щом си вадиш изводи, въобще не си се качвал на таква кола, и незнаеш за какво става въпрос... Аз съм до тук ти си продължавай да пишеш глупости!А до колежката- не е късмет просто това е здрава кола!
                Не са глупости. На мойто пунто с 1.3 мултиджет за 235 000 км в Италия са му сменяни само съединител на 120 000, ел, серво на волана, стартер, и другото са крушки и масла и дреболии.Може ли го това един ВАГ от тези години?И много ясно че няма да съм карал ВАГ след като са боклуци.
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

първо само потвърждаваш че хич не си в час.мнението ми е от опит-най -много съм правил именно коли от ваг групата.второ -дават много дефекти.трето казах ти на български че съм имал две коли от групата.четвърто класациите го доказват и не знам защо не им обръщаш внимание.пето -дори германците са я кръстили народна кола и то не случайно.и последно-аз не бих карал повече такива боклуци.не защитавам фиата,но са 1 идея по-добри и две идеи по-евтини.колегата отгоре също ти е дал пример.освен това фиат груп диктуват модата в дизеловото двигателостроене.опел.сааб,сузуки и т.н ползват техните всепризнати мотори-защо ли-може би защото са най-лошите

Коментар

Aко смятате че толко неизправности за тези километри са малко... Мога да ви гарантирам че ВАГ от тези години са доста по здрави автомобили, сега аз мога да изредя хиляди неизправности и ремонти на моите Фиат-и и Алфи, но това не означава че са лоши коли, просто от 10-15 години всички производители не правят колите си толко качествени както преди...

Коментар

сега пък аз да ти кажа за шкодата(тя е от ваг).вземах я от наши близки в германия които я караха от нова.беше на 167 000км и 8 год.като я взехме бяха сменяни по сервизна книжка -4 амортисора,дясна полуоска,дискове,дроселова клапа(по спомен около 400 евро).при нас бяха сменени до 267 000 км-шарнири,дясно каре,мека връзка на изп. система,съединител,2 пъти термостат ,водна помпа.е на това ако му кажеш качество-здраве мо кажи-е..и боклуците.за голфа няма да давам пример,защото не му знам реалните километри,ама стъпков мотор-два пъти и какво ли още не

Коментар

Taкъв ти е бил късмета, не ми се спори повече, особено че и темата е за гранде ние коментираме съвсем друго всеки си има свое мнение, но за мен единствения им минус е че държат прекалено високи цени.

Коментар

Напрво окепазихте темата на колежката...ама нека и аз малко да помогна .До сега съм имал няколко фиата,1 алфа,1 форд и 1 лада.Много си обичах всичките.Сменял съм ги,защото съм се стремил към нещо по-добро(по-ново),не защото са се счупили.Служебната ми кола е опел корса ,модел 2011,приятелите ми карат все ВАГ-ове-ауди а4,в4,голф,поло,които и аз се случва да покарвам.Ще кажа само,че чувството да караш и обгрижваш фиат е несравнимо.Това е любов от пръв поглед и за цял живот.Поне аз така го чувствам.И ако не мога да си позволя това което ми харесва-нова италианка,никога не бих си взел стара германка например. А на колегата по-горе,който каза че си е купил фиат вместо ВАГ-че заради цената ще кажа-бързо да продава фиата,защото насила хубост не става.Така че колежке,ако си усетила тръпката по италианското-вземай като имаш възможност и хич не му мисли.П.П.Аз съм за дизеловият мотор,най-малкото за това че е с ангренажна верига,а не с ремък,което означава,че този мотор има една причина повече да живее дълго и безремонтно.Успех!
                          Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

Харесвам фиат фен съм и на 2те марки, но просто ме издразниха тъпите изказвания за ВАГ. Иначе няма какво да се спори и 2те марки са хубави и 2те ми харесват, но в момента съм с фиат. и най-вероятно ще се взима още 1. Не карам фиат на сила, не правя и нищо на сила. Хубави коли са.

Коментар

)) момчета, спрете се ) трябваше да постна друго заглавие на темата май )).Няма да си взема това гранде пунто. Благодаря Ви за което. Ще се оглеждам за друг модел.

Коментар

Working...
                              X