Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Едно питане за отчитане на скороста

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Потърси от някой познат GPS. Показанията ще са по точни от тези на КАТ
    no pain no pain

    Коментар


      #17
      Моето Пунто 75 на 4-та с 2500 оборота върви с около 62 - 63 км / час

      Коментар


        #18
        Е вече тук съм съгласен с теб :D .При мен както писах на 4та с 2500 оборота ми показва 80 което съдейки по скороста с която се движа не отговаря на истината.Съгласен съм вече че ме лъжи с 15-20 км/ч. Ще карам така и за мен е по добре. :D Благодаря ви. И все пак нека и друг колега като му прилегне да види какво показва и неговия километраж когато е на 4-та с 2 500 оборота.
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

        Коментар


          #19
          Колега Коцев :D Аз дълбоко Ви уважавам без да имам честта да Ви познавам лично и без да се ям с Вас бих желал да попитам не Ви ли се струва, че 60 км. за хубав извънградски път е твърде малка дори леко опасна скорост?И ако другата седмица километражазапочне да показва с още 20 км по малко... с 40 ли ще карате по гореспоменатите пътища?Не че е особенно важно но с тези скорости се изнервят останалите участници в движението, образуват се колони.... и т.н.И другото което искам да споделя с всички е че тук повечето казват че са изрядни и примерни шофьори. Примерно извън града коват стрелката на 90 и толкова. Това е много хубаво... но всъщност по пътищата извън населените места почти не срещам кола караща с 90. Повечето карат 100-120-130. Изключение правят соц возилата.От това следват 2 предположения. Или във форумите са се събрали само най-примерните водачи, или във форумите само така пишат....

          Коментар


            #20
            Колега прав си в едно че не бива да се кара и с малка скорост защото така се затормозява движението . Аз затова попитах и както виждаш сам констатирах че километража ми показва 80 км. а аз чувствам че скороста с която се движа е доста по малка.Все пак километража е за това човек да се ориентира с каква скорост кара . Има знак примерно че е ограничена скороста на 60км и аз трябва да си следя уреда да не надвишава но при мен се явява голяма разлика и за това се получава тоя проблем. Сега по другото което за мен си остава много важно че скорост по-голяма от 80 км е вече доста опасна при това натоварено движение.Особенно в градски условия. При нас тук в Ловеч един много малък град с къси улички е престъпление да се кара с повече от 50-60 км. но доста не се съобразяват с това и карат с 80 че даже и 100 км. и за това почти всеки ден стават катастрофи даже убиха едно дете пред болницата а майката остана саката за цял живот. Там е ограничена скороста на 40 км. а водача го утрепа с над 80 км. Сега поставиха легнали полицай но някой и с тях не се съобразяват и ги преминават като на рали.Въобще сега няма никаква култура на движение и не ви виждам вас младите как ще се оправяте за в бъдеще.Всеки спира където на него му е удобно завива както той си иска потегля без да се оглежда и въобще е една анархия по пътищата.това е мое мнение и не ангажирам никого с него.
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

            Коментар


              #21
              Много се отплесват тия хора бе!2500об.-53-4км. 2700об-61-2км . 4-скорост.Благодаря за съединителя!!!За обяснението!! :D Що не пишат само тия дето знаят!!??

              Коментар

              Working...
              X