Здравейте колегисменям си аз стария акумулатор с нов , всичко е както трябва - почистени клеми, зареден до горе но колата отказва да запали и се чудя дали е вазможно нещто да се шашнал компютъра на инжекциата щото от както съм я купил вече година не съм откачал акумулатора и винаги палеше от раз ама стария вече съвсем издъхваше и реших да го сменяи край-не ще и нещеще съм благодарен на вякакви идеи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо 1.4i не пали след смяна на акумулатора !!!
Collapse
X
-
не съм 100% сигурен ама пробва ли да останеш с откачен акумулатор за половин час и пак да опиташ, така де да се резетне компа., ако не става провери кабелите все пак, може би и масата към двигател/шаси.идеята с имобилайзера е също доста актуалнаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
pugsy написа:виж дали имаш искра и се заслушай дали върти помпата когато цъкнеш на контакт,грешките се трият дори само да го откачиш и да го закачиш пак т.е. 4-5 секунди (поне мойта е така 1.6ie)имаш ли газоваFiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.
Коментар
-
имо
1.коя година е колата и точно каква е имобилайзерите са оригинални и допълнително слагани прекъсващи различни основни вериги на колатана ключа ако е оригинален има кръгче с един триъгълник2. видове а/ в ключа има чип или ампула б/ имаш едно допълнително устроиство което го допираш като палиш.
Коментар
-
Re: имо
kluchar написа:1.коя година е колата и точно каква е имобилайзерите са оригинални и допълнително слагани прекъсващи различни основни вериги на колата на ключа ако е оригинален има кръгче с един триъгълник 2. видове а/ в ключа има чип или ампула б/ имаш едно допълнително устроиство което го допираш като палиш.Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.
Коментар
-
pugsy написа:виж дали имаш искра и се заслушай дали върти помпата когато цъкнеш на контакт,грешките се трият дори само да го откачиш и да го закачиш пак т.е. 4-5 секунди (поне мойта е така 1.6ie)имаш ли газоваFiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар