Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Близнакът на Ulysse(Peugeot 806) 2,0Turbo не иска да пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Близнакът на Ulysse(Peugeot 806) 2,0Turbo не иска да пали

Колата на един приятел не иска да пали на бензин.Не се чува бензиновата помпа,а след доста продължително въртене не се и опитва да запали,затова свалихме единият маркуч на реиката да видим дали достига бензин.Бензин на контакт не капва даже.Опитахме се да открием къде му е капачката на помпата на резервоара,за да измерим отива ли захранване до помпата и да знаем в нея ли е проблема или в захранването,но не можем.На момчето му казаха,че на такова пеже се наложило да се сваля целият резервоар,за да се отрие достъп до помпата.Така ли е това и ако е така има ли достъп поне до буксите отдолу без да се сваля резервоара.Все пак ако е електрически проблем ще е доста труд за нищо.При нужда от смяна вече,ще се мисли.Колата не може да се премести без платформа,като не пали и ще е голям зор без канал да се рови каквото и да било отдолу.Предварително благодаря на запознатите.Питам в нашич форум,понеже знам,че колите са почти еднакви и едва ли има разлики по горивната система.Схема на таблото за бушоните също е добре дошла,за да се ориентираме и там кое за какво е.
    Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

да за да свалиш помпата трябва да свалиш резервоара правил съм го упражнението 2 пъти и то при пълен резервоар за жалост не мога да ти помогна с ел схема но е хубаво преди да се вкараш във филма да провериш релето ако излезе от помпата те съветвам да си намериш оригинална
    Haters Gonna Hate

Коментар

Лошо,но се очакваше да е така.Ще прегледаме каквото можем преди да се вкараме във филма с резервоара.

Коментар

Вижте какво става първо с бушона на помпата и след това с двойното реле.
        Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

siluro написа:
          Вижте какво става първо с бушона на помпата и след това с двойното реле.
          Аз именно заради бушона питах за някакви схеми на таблото с предпазителите,ама маи ще се проверяват наред всички бушони,не е кои знае какво,само да излезе слънце тези дни,че е една мъгла и една вода....

Коментар

Na4ko_0 написа:
            Аз именно заради бушона питах за някакви схеми на таблото с предпазителите,ама маи ще се проверяват наред всички бушони,не е кои знае какво,само да излезе слънце тези дни,че е една мъгла и една вода....
            Малко късно, но се надявам да е полезно. Тук има ръководства на руски и на английски.

Коментар

Не съм се занимавал с колата оттогава,понеже друг приятел я подхвана,но определено ще са от полза.Ще ги разгледаме да се информираме кое,къде и как.Много благодаря,колега

Коментар

Working...
              X