Здравейте колеги.Одеве се появи следния проблем,както си карах,спирам гася мотора,след 5 мин се качвам да паля всичко варти перфектно само че колата не пали,все едно няма бензин.това ми го прави за втори път.Първия път си помислих че се е задавила и един приятел ме дърпа малко и запалих,одеве пак пробвах на дърпане и само гърми леко гърнето но не запали.Утре мисля да сваля седалката и да погледна помпата.Ако може да ме насочите какво точно да гледам там(маркучи),отпред ако има пак нещо за проверка.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ПУНТО
Collapse
X
-
lubo_Y10 написа:Дребен. виж датчик кол. вал.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
колеги колата не ми правеше никакви проблеми,до днес.Пак същия проблем върти но не пали,вдигнах седалката с един преиятел свалихме маркучите от помпата,въртим и нищо,капка бензин не качва.Тези дни чакам една помпа за проба,според мен помпата е заминала,но ако някой мисли че може някъде другаде да е проблема,да помогне със съвет
Коментар
-
Ми просто 1да не си е оставал без бензин Казваш че върти нали за помпата имаш предвид.Взимаш пак отваряш и на изхода слагаш един безцветенмаркуч поне 1 м. и едно шише 3 литра например пак безцветно .Даваш на контакт и смукваш веднага слагаш в шишето гледаш докъде е бензина да не глътнеш/ има лош вкус :D /Тази операция става бързо. Помпата след около15-20 секунди спира да върти .Ако не стане виж дали гасне по таблото CODE дюзата-чека.
Коментар
-
релето на помпата го свалих и го замених с другото(те нали са 2 едно до друго) и нищо.CODE никога не ми е светило,а за свещите предния път като ми го направи пак този номер имаше искра,въпреки това ги смених и пак нямаше резултат.единствено датчика не сам гледал,но щом имаше искра и пак не запали.....незнам според мен помпата е свършила курса вече
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар