Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странен звук при палене

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tipo33 написа:
    Нали не се виждал друг проблем уж?Безмълвен съм...
    Това бяха думите на Сашо .... и аз съм безмълвен ...
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
      Издуха тотално гарнитурата...
      колеги, как разбирате, че е издухала тотално гарнитурата? и при мен се появи това противно бълбукане и въпросът ми по-скоро е, колко км. може да изкара с тотално издухала гарнитура, че ми предстои път и не ми се седи с децата на пътя?редакция: пробвах маркучите на угасен и на загрял двигател - почти няма разлика и ще приема, че не е гарнитура. има едно леко пушене от двете страни на радиатора, което преди го имаше само от едната. най-вероятно се е разширила някоя дупчица и е взело въздух оттам. ще пробвам да го запуша с течност за запушване, ама на лято
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
        veselin10 написа:
        Издуха тотално гарнитурата...
        колеги, как разбирате, че е издухала тотално гарнитурата? и при мен се появи това противно бълбукане и въпросът ми по-скоро е, колко км. може да изкара с тотално издухала гарнитура, че ми предстои път и не ми се седи с децата на пътя?редакция: пробвах маркучите на угасен и на загрял двигател - почти няма разлика и ще приема, че не е гарнитура. има едно леко пушене от двете страни на радиатора, което преди го имаше само от едната. най-вероятно се е разширила някоя дупчица и е взело въздух оттам. ще пробвам да го запуша с течност за запушване, ама на лято
        Не ми се иска да те плаша, но повярвай ми още тази зима ще се наложи да запушваш или пък да сменяш радиатора. сега като дойдат големите студове радиатора ще почне да тече като лейка. този януари го ядох същия
        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

а, хич не му се плаша. по принцип карам на къси разстояния и веднага ще я хвана. не ми се щеше сега да я пипам и ме притесняваше възможността да ми хвърли гарнитура на майната си от вкъщи. слагам 2 литра вода в багажника и цепя мрака.
          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
          X