+1 за въздух в охладителната, случвало ми се е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен звук при палене
Collapse
X
-
бълбукане
аз имам същия проблем. Преди 1 седмица смених термостата и след това забелязох да къркори така И аз го чувам някъде в района на жабката и то за няколко секунди после изчезва. Би трябвало да е въздух в системата предполагам, ама как и от къде точно трябва да се обезвъздущи.mail: v.i.petkov@mail.bg
0888 445 776
Коментар
-
veselin10 написа:Развитие Започна да загрява и като спрях беще надула здраво маркучите. Понеделник влиза в бокса.mail: v.i.petkov@mail.bg
0888 445 776
Коментар
-
ivel написа:ебати каква глупост съм написал.по темата колата никъде не пише че загрява,освен това не се знае как е правен ремонта и използван ли е динамометричен ключ или е стягано на ръка,така че можем само да гадаем.колата има ли добро парно и загрява ли повече от нормалноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Взех колицата от "Лисан" . Значи Сашо е направил едно хубаво обезвъздушаване и не вижда за момента друг проблем. Покарах 7-8 км. (от Модерно предградие до Овча купел1) ...Нищо нередно не се случи .... ще карам няколко дни с повишено внимание и ще видим. Да спомена, че съм доволен от отношението в сервиза и от собственика. Знам места където директно тръгват на егати ремонтите и цифрите....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар