Като запаля колата сутрин и вечер се чува звук все едно че преливам вода от един буркан в друг. Около 2-3 секунди. Ако изгася веднага и пак запаля не се чува. Що е то?Нямам теч от парното- ново радиаторче и го проверявам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен звук при палене
Collapse
X
-
Hristian_Aleksiev написа:Кога се чува по време на въртенето на стартера, или след като запали. А на обяд ако палиш кво става? в смисъл ако навън е студено ли се чува или винагиNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Главата е шлайфана и с нова гарнитура. Няма смесване или загуба на антифриз. Няма надуване или прегряване. Всичко си е нормално. Вървежът също.Според мен се чува някъде около чистачките от вътрешната страна на купето.....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Коментар
-
wwalker написа:Там има дренаж и е нормално да се оттича водата от стопеният сняг, дето се събира.Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
И на мен ми се струва че е шум от въздух в охладителната система( или както каза колегата в радиатора на парното) подобен звук се чува и в парните инсталации, когато въздух минава през помпата. всеки който има локално парно го е чувал. просто след запалване помпата завърта водата и насъбралия се въздух къркори из системата
Коментар
-
tipo33 написа:wwalker написа:Там има дренаж и е нормално да се оттича водата от стопеният сняг, дето се събира.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар