Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Демонтиране на кората в багажника на Marea

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Демонтиране на кората в багажника на Marea

При опит да ме избутат от 1 преспа едни юнаци ми огънаха ламарината над задния ляв калник. Хлътналото е на 10 см от задната врата. Опитах се с вендуза, но успях частично. Явно ще трябва да демонтирам кората в багажника. Има ли някаква тънкост при демонтирането и? Днес развих всички болтове, но не успях да я извадя. Има ли някакво специфично захващане или е на щипки?

Бутни облегалката на седалката там също има винтове.Вътре в джоба винтовете на ластика също я държат.Един винт има при заключването на облегалката.Другите са под всички капачета.А също развий големият шестограм който държи кората.Мисля че нямаше щипки.

Коментар

Gankov74 написа:
      Бутни облегалката на седалката там също има винтове.Вътре в джоба винтовете на ластика също я държат.Един винт има при заключването на облегалката.Другите са под всички капачета.А също развий големият шестограм който държи кората.Мисля че нямаше щипки.
      А, този шестограм съм го пропуснал! Благодаря много! Къде се намира по точно?

Коментар

В четирите краища на кората има едни пастмаси завити с тези шестограми май са за закачанена мрежа.Мисля че те застъпват и страничната кора.

Коментар

Working...
        X