Другото което съм решил е да си сменя дисковете отпред.Нещо все ми вибрираше леко откъм дясната гума.Като я свалих,диска отпред си е добре,обаче отзад е корозия и накладката е вълнообразна Другия обаче е перфектен!Та въпроса ми е дали мога да сменя само единия диск,или се сменят и двата.Един човек ми каза,че щяло пъро да ми спира гумата с новия диск,а после другата,т.е. може да ми поднесе!Според мен това не е така,но кажете и вие .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирачни дискове
Collapse
X
-
ами до колкото знам /ато хич не е много Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 / по спирачките и окачването е добре да сменяш нещата симетрично..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
Не си спомням вече откъде ми попадна, но погледни тук:www.kanex.bgИма доста евтини дискове на Bendix.Иначе, по темата - предполагам, че ще е така, както е казал приятелят ти...Alles in Ordnung
Коментар
-
damianoff написа:В Ал.ауто ги има по 23 лв. единия,тъй че още днес ще се сдобия с два :D"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
м/у другото някой чувал ли е за възможността да се сложат вентилирани или перфорирани дискове на браво 1.6 16v?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
Значи първо абсолютно не ти препоръчвам да сменяш само единия диск, вземи комплекта, повярвай ми ще спестиш опасни ситуации! За "Канекс" ако мога да дам, лично мнение, накладките им са толкова "Бендикс", колкото моя Фиат е Феррари. Наложи се да ги сменя след 2 дни. За дисковете незнам ама...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар