Здравейте , колеги , вчера чистих дросела и стъпковото моторче , след което като сглобих всичко , колата все едно работи на три цилиндъра , загуби осезаемо мощността си , и качи много разхода , за 15 км. изгори близо три литра не мога да кажа с точност , яснови е защо , но някъде там.Пак е отварях , то просто няма какво да обърка човек , даже и да иска , та какво може да съм направил ,или е съвпадение и проблема идва от друго място , така бензин стига до входящият колектор , ток има , клапата мисля че нормално се движи.Колеги помагайте , че е...и простотията , ушда оправя нещо , пък какво стана...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто мк1 1.1 проблем с работата на мотора.
Collapse
X
-
ок колега ще пробвам! Маркуч , кабел , болтове който да не са си на местата няма , кабели и свещи до последно работеха , а и кабелите дават ток свещите не съм ги махал , но нямам и резервни за проба , мисълта ми е , че ще е доста голямо съвпадение , точно след сглобяването да се пре...бе нещо друго.
Коментар
-
Направи си и син ключ,мисля,че не е много редно да палиш само с червения.Има колеги във форума,които са наясно с тези неща и ще ги помоля да се включат за да ти помогнем.В сектор електроника или ключалки и брави имаше тема за обучачане на нови ключове.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
Пак ще се сваля всичко , но ме съмнява , гледах го вече два пъти , но пак ще погледна , това с обучението на дросела не го разбирам , четох го в другата тема , как така ще иска обучение , какво ще му се обучи...Иначе стъпковото моторче си държи обороти на празен ход , нито тръгва да гасне нито нищо , просто сякаш работи на три цилиндъра , шумно , вибриращо и без мощност , а като им подам повече газ прекъсва.Свещите , нямам ключ с който да ги извадя , но след 3-4 дни направо мисля да взема нови свещи и кабели , и тук е момента някои да каже от къде в плевен да си намеря свестни кабели и свещи , не искам да сменям постоянно.
Коментар
-
FGRC написа:Изключи акумулатора за малко,дай след това два,три пъти на контакт и я остави да работи няколко минути на тихи обороти.Виж няколко теми по надолу в същия раздел колегите са обяснили какво трябва да се направи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар