Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за предна седалка на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за предна седалка на Браво

Предна дясна седалка нещо заяде и неще да се движи от ръчката на облегалката.Седалката се движи напраед-назад,но от долната ръчка,облегалката си се движи като завъртиш врътката,но от стръничния механизъм неще....Как работи тоя механизъм?
    FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
    Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Има жило в гърба на седалката, което тръгва от ръчката, или се е разхлабило или се е скъсало, трябва да надигнеш тапицерията, за да стигнеш до него.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

При мен същата седалка, същия проблем. Само, че при мен някаква пружинка под седалката се е счупила, намерих на пода част от пружинката- куката за закачване...Чакам да се стопли, да сваля седалката и да го мисля.Та като възможна причина може и това да е.

Коментар

van_dal написа:
        Има жило в гърба на седалката, което тръгва от ръчката, или се е разхлабило или се е скъсало, трябва да надигнеш тапицерията, за да стигнеш до него.
        и аз така предположих че е на жило,на шофъорската седалка като дърпам ръчката и се усеща някаквосъпротивление,докато на другата "нема никой"Аз веднага тръгнах да свалям седалката,но открих че единия шестогранен болт е замазан и се отказахзащото взе да се стъмва.В Неделя ще го огледам по-подробно.
        FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
        Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Working...
        X