Здравейте Имам въпрос относно Fiat Coupe 1.8 16v. Тъй като за първа кола искам нещо хем не много скъпо като поддръжка, хем да изглежда по-така и да върви по-така :D, та да питам колко струват консумативите й, най-често сменяните части, кое трябва най-много да й гледам като стане време след няколко месеца да ги оглеждам... Заради поддръжката се отказах от Audi А4, BMW 318is, a Fiat Coupe има такъв интериор и екстериор, че няма нужда от тунинг според мен и може би това е една от основните ми причини да я харесвам. Единствено ме притеснява дали ще ми е джоба. Та благодаря предварително ))))
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запитване към собствениците на Fiat Coupe 1.8 16v
Collapse
X
-
Малко в страни от темата но, ето ти едно запазено Купе, само че е 2ка http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0
-
Колега,като бивш собственик на фиат купе.ще ти кажа следното:при покупка гледай единствено и само двигателя, по принцип са здрави,но като всяка спортна кола е изнасилвана до дупка!купето на колата няма какво да го гледаш ,не гние!! ходовата част е относително здрава, както и електрониката, но и нещо да се скапе, тук в форума части болл, и то на 5-пъти по ниска цена от магазина / от личен опит го казвам/
Коментар
-
Колега,Като настоящ собственик на купе 1.8 да ти кажа, че повечето неща по мотора и ходовата част стават от други Фиат, Алфа, Ланчиа така, че каквато им е поддръжката, такава е и на купето. Скъпи са му ламарини, фарове, стъкла. Колегата kiros е прав за ръждата, моето е 96-та година и ръжда не съм намерил още. Двигателя трябва да са гледа, ако е 1.8 имат един вариатор, който може да ти създаде неприятности за около 350лв само като част и отделно за труд. Ако се спираш на мотора 1.8 само с надеждата, че е по-икономичен от 2-ката забрави Икономично купе няма, ако имаш пари за бензин и те кефи - това е колата за теб.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар