Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

съвет относно газов инжекцион

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

съвет относно газов инжекцион

Здравейте , реших да слагам гази търся мнения и съвети относно газовите инжекциони .Четох доста и се спрях на български -фобос и ловато единствено и само заради цената .Ловатото е за 1070лв някаква версия смарт която незнам каквае и фобоса 1120лв,и двете са със монтаж и 2 години гаранция .От четенето стигнах до извода ,че много важно е сервиза в който ще се монтира и нострои ,и втоя ред на мисли да кажете и качествени сервизи.Багодаря предварително.

Ама да питам - каква е колата?
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

БМВ 316 м43,мотор с верига

Коментар

Ако мислиш на Пунто 1,1 да слагаш газов инжекцион няма да стане лесно.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

От опита ми с ФОБОС мога да ти кажа че най добрите сервизи в София са в кв. Левски Г и Пан Сревиз на оковръсното, но не ходи в Горни Богров, там няма кой да ти я монтира и настрой

Коментар

не на пунто а на БМВ

Коментар

за цената на фобоса са те метнали!!днес в град Плевен ходих в сервиз на фобос!по техни думи ,ми казаха че цената е 800лв /намалена/, да правят конкуренция!така че прави си изводи!

Коментар

kiros написа:
                за цената на фобоса са те метнали!!днес в град Плевен ходих в сервиз на фобос!по техни думи ,ми казаха че цената е 800лв /намалена/, да правят конкуренция!така че прави си изводи!
                Това за кой модел на ФОБОС е?

Коментар

S_BANKOV написа:
                  kiros написа:
                  Това за кой модел на ФОБОС е?
                  нямам си и на представа колега, питах за инжекцион ,който да захранва кола с турбо!

Коментар

Добре е да се поинтересуваш какви марки са изпарителя, рейката,компютъра. Аз съм с фобос на 5 г . с изпарител "стефанели" и на съвсем скоро сменена рейка. Колата е с навъртяни от мен над 100 000 км с този газов инжекцион. Изпарителя за сега е добре, но рейката сдаде багажа и я смених. Ако смяташ да караш повечко колата моя съвет е да не слагаш най-евтиния инжекцион. Познавам хора които си сложиха най-евтиния Фобос за 900 лв (тукашна цена) и след това имаха проблеми с компютъра (изгаря). Дали беше проблемна партида или не не мога да кажа.
                    Play Golf ,but not drive golf!!!
                    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Колега kiros незнам защо да са ме метнали аз искам да сложа фобос 1 и цената му е 1120 има фобос 2 и 4 като цените съответно са 990 и 890 а такава цена от 800лв в софия аз не намерих за тази марка, ако знаеш къде сподели. това за Плевен не ме вълнува.А ето това е от сайта им. 890.00 лв. за четири-цилиндров двигател с бутилка от 20 до 50 литра. Цена за пропан-бутанова инжекционна система Fobos 4 (бюджетен клас) Цената включва:- Газов компютър, превключвател, кабелен сноп и сензори (Fobos 4)- Италиански евро нивомер R67-01 OMB, Tomasetto или BRC със сензор за ниво.- Италиански изпарител Tomasetto, Stefanelli- Италиански инжектори Rail Noumea- Професионален монтаж и настройка - Гаранция две години или 50 000 км. пробег (което от двете настъпи първо)Цена за пропан-бутанова инжекционна система Fobos 2 (среден клас) 990.00 лв. за четири-цилиндров двигател с бутилка от 20 до 50 литра Цената включва:- Газов компютър, превключвател, кабелен сноп и сензори (Fobos 2)- Италиански евро нивомер R67-01 OMB, Tomasetto или BRC със сензор за ниво.- Италиански изпарител Tomasetto, Stefanelli- Италиански инжектори Rail Apache- Професионален монтаж и настройка - Гаранция две години или 50 000 км. пробег (което от двете настъпи първо)Цени за пропан-бутанова инжекционна система FOBOS 1 (висок клас):1120.00 лв. за четири-цилиндров двигател с бутилка от 20 до 50 литра 1290.00 лв. за пет- и шест-цилиндров двигател с бутилка от 20 до 50 литра.1800.00 - 2200.00 лв. - за осем цилиндров двигател с бутилка по избор Цената включва:- Газов компютър, превключвател, кабелен сноп и сензори (Fobos 1)- Италиански евро нивомер R67-01 OMB, Tomasetto или BRC със сензор за ниво.- Италиански изпарител Tomasetto, Stefanelli или Полски EuropeGas и Majic. - Италиански инжектори Rail Apache или Metis- Професионален монтаж и настройка - Гаранция две години или 100 000 км. пробег (което от двете настъпи първо)

Коментар

ФОБОС 1 е добър избор. Аз за това питах колегата за кой модел става дума

Коментар

http://www.fobosgas.com/category/81/...roductSort=1Я някой да ме светне къде е разликата между единия фобос 1 и другия, че имат разлика горе-долу двойна.

Коментар

Dimo_J написа:
                            http://www.fobosgas.com/category/81/gazovi-inzhektsionni-sistemi-na-propan-butan.html?&ProductSort=1Я някой да ме светне къде е разликата между единия фобос 1 и другия, че имат разлика горе-долу двойна.
                            Броя на цилиндрите и киловатите за изпарителя най-вероятно.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

+ Гаранцията и разлика в компонентите, филтри и мап сензор, фобос 1 е с 2 МАП сензора, и отделен датчик за температурата на газта а другите верисии са с по един МАП сензор и ДАТЧИКА И ФИЛТЪРА НА ГАЗТА са на едно и при смяна на филтъра олекваш с 70лв.

Коментар

Working...
                              X