колеги имам друга кола на която скоростите хъркат..1-2 2-3 трябва да изчакам 2-3секунди и тогава ....масло има напълнил съм я...а днез започнаха като съм на скорост на която и да съм...не че вият а направо си дращат на желязо....Редактирай заглавието на темата, за да отговаря на правилата на форума, моля! Иначе - в коша.ogi28b
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем със скоростите(хъркат)
Collapse
X
-
nedialk00
-
Недялко е напълно прав. За да се убедим напълно можеш да си направиш следната проба. 1.Палиш автомобила. 2. Оставяш го на свободна и не натискаш повече педалите.3. Бавно и много плавно, без никакви груби усилия се опитваш да включиш някоя скорост. Трябва да е съвсем плавно и лекичко. В един момент при изправен синхронизатор ще усетиш, че автомобила се опитва леко да тръгне. ПОВЕЧЕ НЕ НАТИСКАШ. Ако не минеш през този етап а директно изхърка, нямаш синхронизатор. Не мисли, че автомобила направо ще тръгне по време на експеримента, просто ще направи плах опит.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
.....
с жило е колата ...натегнато си е съединителя е на 70-хиляди просто скоростите от 3-4 4-5 си влизат много добре без да чакаш..от 1-2 2-3 хъркат при рязко превключване...трябва да се изчака малко...а и да спомена ,че колата когато е студена ... и тръгна почти го няма това нещо с хъркането..повече ме притеснява това ,че има шум на желязо..се едно на запчатка (дращи)FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар