Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колата прекъсва след лека профилактика

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За сега тази операция отпада, няма да я чопля. Едно, че съм доста несръчен и ме е страх да не прецакам нещо, друго, че колата в момента се държи доста добре - пу да не и уруки :D

Коментар

Дигам си темата, защото днес се върнах от Бургас и през целият път съм брал страх заради колата. На отиване докато си карам на 5-та започна да прекъсва, но много за малко. Може би 10тина секунди и след това се оправи. Ходихме на гости, преспахме и на връщане преди да излезем от Бургас се отбихме до един магазин. Като влязох в паркинга оборотите започнаха да играят нагоре - надолу и я загасих. Махнах клемите на акомулатора, след час, запалих и се прибрах благополучно без проблеми. Още нещо... от както почистих дросела ми се струва че оборотите от 1500 на долу до към 700 много бързо падат и тръгването е доста трудно. Моля ви помагайте.

Коментар

Пак си вдигам темата, дано този път някой да даде съвет. Колата се държеше много добре, но до вчера. Имах отново ходене до Бургас, по пътя всичко беше на ред, но след като се прибрах в Сливен колата започна на 1-ва и 2-ра на ниски обороти да се замисля дали да тръгне или не, след като мине тази граница на ниски обороти и влезе в над 2500 всичко е нормално. Не го прави всеки път, но почти всеки. Помогнете колеги, моля Ви!

Коментар

Колега, един съвет от мен...ОТИВАИ НА ДИАГНОСТИКА...
          BMW 318is COUPE 140hp
          FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW

Коментар

Working...
          X