Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запитване към колегите с ПУНТО ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Никъде не съм казал,че съм разбирач.Внимавай с кого и как говориш.И първо се научи да пишеш грамотно и тогава ми говори така.И по въпроса с италянските коли,ми що не идеш да си вземеш един червен голф 2,те са безпроблемни.

Коментар

значи 3 г. съм карал голф 2 / бял/.не знам дали заради цвета ,но го спуквах от каране и ядове не съм имал!така или иначе колата сам ще си я оправя , и без това тук никой с нищо не помага, ще помоля темата да бъде изтрита!поздрави!

Коментар

Извинявай ако съм те обидил и затова искаш да изтрият темата.Но по този начик както плюеш италянските коли във фиат форума,какви отговори очакваш.А относно помоща,какво очакваш да дойде някой и да ти оправи колата ли?Я погледни на предната страница не се ли опитахме да ти помогнем?Поздрави.

Коментар

gituli написа:
          Извинявай ако съм те обидил и затова искаш да изтрият темата.Но по този начик както плюеш италянските коли във фиат форума,какви отговори очакваш.А относно помоща,какво очакваш да дойде някой и да ти оправи колата ли?Я погледни на предната страница не се ли опитахме да ти помогнем?Поздрави.
          нищо и никой не обиждам човече!от предишната италиянска кола/фиат купе/,бях страшно доволен освен от разхода :D днес ми се наложи да си закарам детето по спешност в болницата,а не успях заради някакъв скапан датчик!предполагам всеки тук в форума би реагирал така!ако се прекъсваше веригата към перката, а не да ходи постоянен ток, филма щеше да е друг!

Коментар

Working...
          X