Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 2 - как се махат врътките и лампите на цен. конзола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто 2 - как се махат врътките и лампите на цен. конзола

Здравейте. Моля за помощ тъй като една лапичка най - от ляво свети когато я чукна, 2-рата не свети а другите 2 светят но грозно жълто. Пробвах да ги дърпам с пинсета, но явно има някаква тактика, защото не помръдват. Иска ми се да ги сменя с някои които светят бяло и по силно. Трябва да махна и врътките, че 2те лампички са от долу им. И още едно нещо ме интересува но ще го видите на снимките Ако има значение колата е Пунто мк2 2000 1.2 8в.Поздрави
    Прикачени файлове

Тия двете врътки ги дърпаш смело и излизат. Така ще ти е по-лесно да смениш лампите. Четири са както си видял по 1,2 вата.
    Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
    Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Oправих се, общо взето всичко излезе само с дърпане и малко нерви. Сега само някой може ли да ми каже онова какво е дето е на снимката?

Коментар

Капачката на клапана за зареждане на климатика.
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
          Добре, ама аз нямам климатик

Коментар

nickname написа:
            eh4ev07 написа:
            Добре, ама аз нямам климатик
            Сори сега се загледах това е на бензиновата реика вентила за проверка на налягането.
            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

мда точно и вярно това е Вентила за налягането в рейката и за обезвъздушаване при нуждаа за лампичките купуваш си на Осрам или на Филипс и си решаваш проблема че аз купувах некви ментарки и разглабях през седмица най добре си смени и тази на Запалката
              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

За лампичките се оправих, купих някакви ментаци, които светят бяло, не че таблото свети по - силно но ми се искаше да пробвам. За сега ще останат те, вече всичко е сглобено. Излезе нов проблем : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=85016

Коментар

Колега todorshalev, я кажи от къде си ги взел лампичките Osram или Philips, че не мисе обикаля цяла София да търся?
                  Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
                  Punto GT 1.4 Turbo '99
                  Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Коментар

ми аз си ги взех на Слепите (Люлин) на пешеходния сфетофар на сливница
                    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
                    X