ако не можеш да се оправиш ,прати ми я , аз ще я закарам на джудит и ще ти я пратя обрано дажемогат да я тестват и да пукнатини и ако има такива да ги оправят , не всичко се вижда на око
Днес докато махах бобината намерих една свещ заклещена между бобината и компресора на климатика.Като я извадих я позабърсах за да видя каква марка е и не съм чувал за такава,а най интересното за мен беше като погледнах свеща отдолу.Някой виждал ли е такава свещ?
Днес докато махах бобината намерих една свещ заклещена между бобината и компресора на климатика.Като я извадих я позабърсах за да видя каква марка е и не съм чувал за такава,а най интересното за мен беше като погледнах свеща отдолу.Някой виждал ли е такава свещ?
Не е световно неизвестна-чешка компания с история...http://www.brisk.biz/page.phpНа Шкодите, докато бяха 100% чешки, а и малко след това, това е оригиналното вграждане за свещи.
Ок,сега вече ми стана ясно.Поне да се бяха заклещили 4 свещи. Иначе колата я имам от 6 години и свеща си е била там без да падне или да я забележа досега .
аз лично съм присъствал при напасване на клапани на един форд!пастата беше саморъчно направена ,от фин прах / направен от камък на шмиргел , от най фините камъни /+ още нещо за смазка!и клапаните се тестват с гас, а не с бензин!!!
Издирва се един кабел за свещи на първи цилиндър.Може и четири.Ако някой има излишни да свирка.Аз ги тествах със салицилов спирт .
Имам и 4-те кабела, оригиналните на колата са (мейд ин Бош за Фиат/Ланча) :D , работеше си с тях, само че от 2 години са заменени с Магнекор Ако ги желаеш :D и измислиш как да ги вземеш от Сф, свиркай и ти ги подарявам, веднага.
Коментар