Вчера ме изненадаха по телефона, че нещо кутията май е родила, ще стане ясно като се прибера днес и я разпилеем вечерта. Въпроса ми е, някой знае ли със 100% от какво друго може да се сложи кутия? Предполагам от някое Пунто все ще стане? В ЕПЕР-а могат ли да се гледат тея работи?Двигателя е 1.0 FIRE 45hp, 4 скоростна кутия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взаимозаменяемост на ск. кутии, за Уно 1.0 каква друга??
Collapse
X
-
Колега,не знам колко е близка кутията на уното до тази на Типо,но повечето от тази генерация,които съм заглеждал,ми изглеждат сходни отвън.Прочети ми темата за ремонта по моята кутия,в нея има насоки от колеги и подробно обяснение как точно съм отворил кутията аз,с подробни стъпки.Възможно е да ти помогне.Ясно,че няма да е 100% съшото,понеже ти липсва петата скорост и стъпката с неиното махане няма да я има,но може да има сходства.Ето я темата : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...П.П.Имаи предвид,че дори след като изпълних всичко кутията не се отвори от раз,зарязах я и баща ми после за 5 мин свали капака,просто се закучва понякога,а на мен ми писна да я мъча.Огледаи твоята кутия подобно ли е устроена,ако същите стъпки са приложими ги приложи и с търпение се опитаи да махнеш капака.УспехFiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар