Имам питане към колегите с такива коли. Светят ли приборите за управлението на климатика, защото при мен са тъмни и се чудя дали е така или има нещо изгоряло.Така като няма никакви светлини не мога да му хвана края кога работи климатикът кога съм само на парно. Трябва по слух да определям какво се случва.Потърсих из нета разни работи, но не намреих нищо конкретно, ще съм много благодарен ако някой колега сподели как е при него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто МК2 климатик
Collapse
X
-
Re: Пунто МК2 климатик
mr_none написа:Имам питане към колегите с такива коли. Светят ли приборите за управлението на климатика, защото при мен са тъмни и се чудя дали е така или има нещо изгоряло.Така като няма никакви светлини не мога да му хвана края кога работи климатикът кога съм само на парно. Трябва по слух да определям какво се случва.Потърсих из нета разни работи, но не намреих нищо конкретно, ще съм много благодарен ако някой колега сподели как е при него.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Явно при мене има някакъв проблем, защото на централната конзола светят всички копчета с изключение на реда с врътките за климатика/парното.Добре тогава друг тъп въпрос, как се превключва от парно на климатик и обратно, че както казах при мен нищо не свети и нямам идея какво се случва.А специално копче за включване и изключване няма, както е при други коли.Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
-
mr_none написа:Явно при мене има някакъв проблем, защото на централната конзола светят всички копчета с изключение на реда с врътките за климатика/парното.Добре тогава друг тъп въпрос, как се превключва от парно на климатик и обратно, че както казах при мен нищо не свети и нямам идея какво се случва.А специално копче за включване и изключване няма, както е при други коли.
Коментар
-
arbov написа:mr_none написа:Явно при мене има някакъв проблем, защото на централната конзола светят всички копчета с изключение на реда с врътките за климатика/парното.Добре тогава друг тъп въпрос, как се превключва от парно на климатик и обратно, че както казах при мен нищо не свети и нямам идея какво се случва.А специално копче за включване и изключване няма, както е при други коли.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ами най вероятно са изгоряли те са 4-тери на бройШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар