Има ли някаква разлика във въздушните филтри? Марката има ли значение? Каква е ориентировачната цена?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въздушен филтър
Collapse
X
-
Tornado написа:Вероятно има значение защото аз си купих на Clean Filters и го изхвърлих точно след 150 км,и то точно за брава 1,9тд100 нямаше достатъчна пропускливост и автомобила не дърпаше изобщо.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
sachma написа:Имал си бол пари-дал си! Дано поне да си струват и да са качествени, в крайна сметка това е по-важно.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Връщам си лошите думи към въздушните филтри на Clean Filters поне засега.Ето какво се случи днес след покупката на възд.филтър Purolator A28019 който между другото е за всички модели на Фиат Брава и Мареа независимо с кой мотор.Поставих и след това тест обаче колата я няма никаква не може да достигне до 3000 об/мин и не върви.Експериментирах веднага с другия ми нов филтър на Clean Filters на една друга фиатка,разлика във вървенето не даде.Тогава се натъкнах на следното-шумоизолацията на предния капак е пропаднала от пластмасовия шифт който я държи и от там същата запушва входа на въздуха над радиатора,но не само това старият ми филтър неизвестна марка се е подгънал и осигурява засмукване на въздух преди тръбопровода към пласмасовия въздухозаборник ако мога така да го нарека и тогава кората на капака не пречи за засмукването защото има от друго мястокъде да смуче.Да но със новия тази пролука я няма и въпросната кора не позволява засмукването на въздух и от там проблема с тягата на колата.р.с Между другото филтъра на Clean Filters не се подарява вече.Всичко излезе толкова просто ама докато стигнеш до там трябваха 26 лв за 2 филтъра и малко размишления.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар