Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консултация за тампона на скоростната кутия /Stilo/

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Консултация за тампона на скоростната кутия /Stilo/

Здравейте. Утре ще ходя във Варна и ми казаха, че имало магазин за оригинални части за Фиат, и с това искам да ви попитам следните неща:1. Някой има ли адреса или мобилен телефон за връзка с подобен магазин във Варна2.Номерът на тампона този ли е /51711216/?3. Нещо специално да гледам ли по самия тампон, освен номера, да не ми пробутат менте или номера е достатъчен да е налице /държа да е оригиналния/.4. Има ли възможност към подобни магазини да се ползва някаква отстъпка или са за фирми важи?5. И последно..., след като изчетох този помощник / http://download.fiat-bg.org/Books/St...rbox_Mount.pdf /, да попитам:--- Има ли вероятност тези симптоми да са от друг тампон, или конкретно проблемния е гореспоменатия, цената каква е горе долу?Колата ми е Стило 1.9 JTD /115/, 2003-та по талон, иначе била 2002-ра сптември. , ZFA19200000228707

Добре де, в ПДФ-а е описано всичко от ... до .... Всяко едно Стило на пазара до 2004г ТРЯБВА да смени този тампон !
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Току що се прибирам от сервиза на Фиат. По някаква случайност решиха да ми видят тампоните безплатно, като започнаха от този, който е под антифриза, защото си мислиха по-скоро, че е от него, но нищо му нямаше. После свалихме и тампона в ляво, този, който аз си мисля, че прави проблема и на него ’’нищо му нямаше’’, те така трябвало да бъдат твърди ви казват, както и да е. Осъмниха се накрая да не е маховика, като надявам се дано не е от него проблема. Аз наистина съм решил да сменя този ляв тампон, какъвто и да е крайния резултат. Просто исках някакъв съвет, тъй като не искам да хвърлям 300 лв на вятъра. Мерси.

Коментар

ако смениш въпросния тампон пиши за резултата и ценатаа му че иаз мусе каня
        STILO JTD

Коментар

197 лв и 80 ст е цената му от Фиат, иначе, гледам в Интернет е 158 лв. Само че го нямат никъде в България в наличност и ще трябва от Италия да ги поръчваме + 7 лв доставка. Но ще го купя и сменя

Коментар

Working...
          X