Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Fiat Marea

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

има в мобилето каквото търсиш с малкия данък. ремък+ролки+масло+филтри+смяна е към 300 лв.
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

търси си jtd 100 плащаш около30 лв данък.

Коментар

и аз имам 1.6 103кс за разхода колегата sok1 е най-точен по-добре 1.8 по-пъргав мотор и газовата може да е обикновенна
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Колега,най добре е да се срешнеш с някои от форума с такава кола и да седнеш,да покараш и въобще да я почустваш.Имах три мареи и съм много доволен от тях,много товар носи,обемиста е,стабилна.Частите не са като на опел евтини,но и не като на БМВ-то баснословни.Щом си решил да е бензин трябва задължително да е над 1,8 двигател,но имай впредвид че градско под 11 едва ли ще слезеш въобще,а пък зимата на къси разтояния не очаквай по малко от 15/100.Ще има такива,които може да не са съгласни с този разход,но по добре е да очакваш повече,а не обратното.1,6 с пет човека и климатик няма изпреварване,избий си го от главата.2500 са нормална цена сега за този модел,даже преди седмица ли беше тук във форума се продаде една перфектна,обаче дизел.Въобще за тези пари това е най удачния избор.п.с.Що не се качиш на един дизел ей така за проба при някои пък тогава си прави изводи?

Коментар

Насочил си се към грешния мотор.Вземи си някоя 1.9 JTD ще останеш много по доволен. Това 1.6 не върви гори много, и няма да имаш багажник заради газовата бутилка.
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

значи, като вземете да ги пишете тия - с климатик няма изпреварване, автобус бил закачен отзад - аз кво да кажа? да не би да се пържа по магистрала и да карам с 40 зад тировете по 100км? ръгаш на 3-та на 90 и газ до ламарината. компа изключва климатика и издухваш препятствието. на 6000 си на 130. пета - връщаш на 100 и си караш. с тоя стил на каране 5,7 до 6,7 на сто бензин, зависи колко е натоварена и основно аз колко съм изнервен. 100 16V си е най-смисления бензинов двигател за бг, ако не ти се плащат 150 лв. данък, а и вече ги има доста, не както когато аз купувах бравата. иначе една марея с петак и готово - няма климатици, няма автобуси отзад, кво ще се занимаваш с междинни решения!
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

...

... предпочитам бензин за да мога да сложа газ (ако няма) да бъде по евтино поне от страна на гориво. Все пак може ли някой да звънне едно телефоче да отида да поприказвам да видя как върви, като мощност, като возия, да даде някой съвет?тел 0883389484 Цецо, или скайп: cecko90, или на ЛС.

Коментар

Колега, аз съм от Русе, имам Мареа - комби ТД100 - данък 30 лв. :D Като ти е в изправност всичко, колата е направо изтребител, а климатика не пречи на ускорението, когато ти е необходимо, защото ЕКУ го изключва при необходимост от мощност. През останалото време почти не се усеща че е включен. От към ремонт и подръжка - ремъци и ролки - по-евтино от на 1.6 моторите Маслото се сменя на 10 000 км, за разлика от 15 000 км за бензиновия, но това не е болка. Вози страхотно, HLX модела има страхотна визия отпред - малко по-различна броня от моделите с други букви :D Лично за мен , това е един перфектен явтомобил за моите финнсови възможности и житейски необходимости И с другите двигатели моделите са добри, просто трябва да се съобразиш с факта , че 1400 кг купе, не се носи от малък мотор, особено бензинов. Ако е бензинка и искаш да върви прилично - да е пъргава и така нататък, си веми поне с 1,8 ДВГ. На извънградско с последното приблизително засичане, разхода ми беше около 4 - 4,5 /100. От теб зависи какво ще си избереш, пък и от това какво се намира на пазара :D Успех с избора !
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Аз съм с мотор 1.8 бензин. Вече навъртях 90 000км без ад слагам газ. С мотора съм нямал никакви проблеми. Колата много върви, дори и с климатик. Разходът на дълго е 6.2-7.5 според това как се кара. Смесен режим 8.5-9.Частите не са скъпи, особено като правиш твои доработки - термостат о Рено и резиклаж на шарнирите.
                    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
                      Аз съм с мотор 1.8 бензин. Вече навъртях 90 000км без ад слагам газ. С мотора съм нямал никакви проблеми. Колата много върви, дори и с климатик. Разходът на дълго е 6.2-7.5 според това как се кара. Смесен режим 8.5-9.Частите не са скъпи, особено като правиш твои доработки - термостат о Рено и резиклаж на шарнирите.
                      Е това трябваше да го кажеш и в една друга тема, че според газаджиите, като си сложат газ, нямали проблеми, пък все се оплакват Че и много евтино им илизало :D
                      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

alvanovo написа:
                        защо термостат от рено
                        "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

ilian4o88 написа:
                          alvanovo написа:
                          защо термостат от рено
                          Защото: - Behr e 90лв. - Vernet е 70 лв. - Защото се опитват да си прецакат моторите. /по мои данни някой успяват/ Въпрос на личен избор.
                          Marea TD100

Коментар

robs написа:
                            ilian4o88 написа:
                            alvanovo написа:
                            защо термостат от рено
                            Защото: - Behr e 90лв. - Vernet е 70 лв. - Защото се опитват да си прецакат моторите. /по мои данни някой успяват/ Въпрос на личен избор.
                            мерси колега
                            "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

infineon написа:
                              ... няма да имаш багажник заради газовата бутилка.
                              Това просто не заслужава коментар.
                              Dido_Lyubenov написа:
                              alvanovo написа:
                              Е това трябваше да го кажеш и в една друга тема, че според газаджиите, като си сложат газ, нямали проблеми, пък все се оплакват Че и много евтино им илизало :D
                              На дълго всеки може да се хвали колко малко му гори колата и колко му е насметка. Но като започне да кара над 70% градско от целия годишен пробег и като казвам градско имам предвид софийско, започва друга песен да пее. Защото 12/100 на газ е малко по-различно от 10/100 бензин. Н’л тъй?
                              Stop giving directions, just say "Follow me."
                              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Айдее, пак почна газ - дизел! Спрете се и не осирайте и тая тема! Кой каквото иска, това да си кара. Ако можете, кажете нещо съществено. Ако не - не пишете...
                                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Working...
                                X