Колеги автомобила ми е брава 1,6 97 год. възможно ли е да му сложа табло от браво с кръглия километраж и оборотомер, без да преработвам нещо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна ня тяблото на брава
Collapse
X
-
Всъщност и там няма особенна разлика, бензин или дизел с АБС или без, с Еър бек или без, таблата се еднакви разликата е само във визията на таблата, говоря за тези до 98год. защото от 99 започват да слагат дигиталния километраж. Колега имам едно тъбло и ако си от София мога да ти го дам за проба и ако ти хареса да ти го продам срущу една бира примерноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Има разлика в оборотомера между бензин и дизел .п.с. отделно ако търсиш табло от HGT ще имаш несъответствие в показанията.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Има разлика в оборотомера между бензин и дизел .п.с. отделно ако търсиш табло от HGT ще имаш несъответствие в показанията.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Има разлика в куплунзите, на първо място куплунзите не пасват м/у произведените мисля преди 1998 и след нея, аз се бях етусиазирал да го сменям, моето беше на дъга без оборотомер, взех едно с часовници, но неуспях да го подкарам въпреки схемите които намерих и после си сложих от тия с дъгите, но с оборотомер и си пасва 1 към 1. От друга страна ако километража ти е с жило как ще сложиш дигитален? А бе с една дума вземи разгледай най напред схемите, има ги всичките и после решавай.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Има разлика в куплунзите, на първо място куплунзите не пасват м/у произведените мисля преди 1998 и след нея, аз се бях етусиазирал да го сменям, моето беше на дъга без оборотомер, взех едно с часовници, но неуспях да го подкарам въпреки схемите които намерих и после си сложих от тия с дъгите, но с оборотомер и си пасва 1 към 1. От друга страна ако километража ти е с жило как ще сложиш дигитален? А бе с една дума вземи разгледай най напред схемите, има ги всичките и после решавай.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
fiestahdi написа:Колеги благодаря, Ви много. От написаното разбрах, че смяна е възможна без преправяне само ако бравото е до 98г.-99г. Сега започвам да си търся такова табло някаде по наблизо за да мога все пак да го пробвам преди да го взема. Само за инфо аз съм от разград или поне така може да се кажеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Не съм си правил и нямам намерение да си правя подобни експерименти, но дачика за километража не е ли на вторичния вал на скоростната кутия ? Разликата в предавателните числа на диференциалите на различните ДВГ също ще довде до нежелани ефекти.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nedialk00
-
S_BANKOV написа:Има само с букси, жила слава богу няма.Ники има предвид с дигитално табло, и без дигитално табло.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар