Здравейте колеги! Идеята ми е следната...Имам ФИАТ Купе, и както собствениците на такива коли знаят пластмасата в самия фар е надробена. Мога да си направя стъклопластови изделия вместо тази пластмаса, но дали има опастност стъклопласта да се запали от температурата на крушката? Как мислите Вие? Крушките са Н1.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко силно нагрява 1 крушка?
Collapse
X
-
Стъклопласта е материала, от които се правят тунинг броните( и не само; басейни, вани, лодки и дори цели коли.)Използва се смола, а тя е силно запалима и затова Ви питам, но май ще се спра на варианта с ксенона. Препоръчайте ми накакъв, на нормални пари. Тия китайските за по 50 лева струват ли си?
Коментар
-
stefan_milev написа:Стъклопласта е материала, от които се правят тунинг броните( и не само; басейни, вани, лодки и дори цели коли.)Използва се смола, а тя е силно запалима и затова Ви питам, но май ще се спра на варианта с ксенона. Препоръчайте ми накакъв, на нормални пари. Тия китайските за по 50 лева струват ли си?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
http:***Модерирано***4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ. Вземи от тези с тънките баласти. Според мен са по добри. А ако искаш още повече светлина 55ватовAlfa Romeo GTV '98, Brava '99 1.6 16v, Punto HLX 1.2 16v '00
Коментар
-
lithrone
Стъклопласта няма да се запали, но най-добре си сложи ксенон. Аз карам с комплект от 40лв., като преди това бях с комплект от 100лв. Съветвам да вземеш най-евтиния вариант.
Коментар
-
Мисля че модератора се е престарал тука Човека иска съвет и хората му дават такъв от опит с използвани вече от тях материяли тука постовете не са с рекламна цел , защото не защитават лични интереси и фирми ,така че моля да обърнете внимание като редактирате постоветечовека иска съвет от къде да си купи ксенон а вие му нарушавате правото да бъде информиран , форума е за това , иначе тои и сам може да търси в гугълИма правила на форума,ако си ги забравил можеш пак да ги прочетеш!Ясно е написано,че е недопустимо да се постват линкове към търговски сайтове.Ако толкова държиш да помогнеш на колегата можеш да му изпратиш лично съобщение.Коментара за модераторска редакция също е недопустим според правилата на форума.Модераторски екип.Power Under Pressure
Коментар
-
lithrone написа:Стъклопласта няма да се запали, но най-добре си сложи ксенон. Аз карам с комплект от 40лв., като преди това бях с комплект от 100лв. Съветвам да вземеш най-евтиния вариант."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Фаровете ми са с лупи, няма да бъда псуван по улиците :P , което е добре. Иначе Ви попитах за ксенона, защото и аз съм на мнението, че комплект от 40 или 100лв(както каза колегата), все са едни и същи китайци със сходни(еднакви) качества и характеистики. Със сигурност има много по качествени на по-високи цени, но ние си говорим за ниския клас.
Коментар
-
Не съм съгласен че ксенон от 100 лв е еднакъв с ксенон от 40 лв. Аз съм със такъв от 100 лв и съм го сравнявал със тези по-евтините и смея да твърдя че разликата е огромна. За тези от 100 лв получаваш 1 година гаранция,тънки баласти със защита от смушения и ти гарантират че двете крушки ще са с еднаква температура на цвета. При по-ефтините нямаш никаква гатанция и изрично е споменато че не дават гаранция ако има разлика в цветовете на светене. Мисля че това е достатъчна разлика.Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар