Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги помощ при избор на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това е много относително от описанието.Няма снимки,няма екстри.Смятай,че кабели гледам са за смяна,а към тях и свещите.Цената им е около 100лв. общо взависимост от марките.
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
      Това е много относително от описанието.Няма снимки,няма екстри.Смятай,че кабели гледам са за смяна,а към тях и свещите.Цената им е около 100лв. общо взависимост от марките.
      Да де ма поне човека си е казал какви са му недостатъците не е като другите "перфекттно състояние" хаха.
      Fiat Bravo 97 набор 1,6 16V

Коментар

Е това перфектно състояние го има само в автосалоните

Коментар

Ако още се чудиш някои ще я отнесе.....Аз например...хихихи...Отивай я виж и я отнасяй..колата е перфектна поне по снимки...А и за 1600лв незнам какво още я мислиш...Да не говорим че човека е готов и на още пазарлъци....Ако двигателя и е наред,не виждам проблема....Предполагам че ще е добре колицата..Колко очаквате да струва едно браво/а карано вече в България на 200 000 (400 000)км минимум,че се чудите защо е толкова евтино...Ми това са коли на по 12-15 години....Цената и е перфект...
          FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Разбрахме се с тоя човек утре сутринта сам ще отида да видя бравото ,защото ако е много зле въобще да не викма колегите от форума да идват да им губя времето пък ако ми хареса вечерта се разбрахме с колегата Банков да дойде и той. Колата е в Младост 3

Коментар

Като го запалиш чуй за някакви чукания по мотора,виж какъв цвят пуши и на какво мирише,както казах извади щеката на маслото докато работи и виж дали надува от там.

Коментар

ivailo rachev написа:
                Като го запалиш чуй за някакви чукания по мотора,виж какъв цвят пуши и на какво мирише,както казах извади щеката на маслото докато работи и виж дали надува от там.
                Мерси за съветите колега с пръст ще вида в аспуха има ли сажди много

Коментар

Също така можеш да вземеш лист хартия и да ги сложиш пред ауспуха докато работи,не трябва да поема листа навътре,покарай я и се ослушай как е ходовата част и поогледай за ръжда отдолу по пода.

Коментар

ivailo rachev написа:
                    Също така можеш да вземеш лист хартия и да ги сложиш пред ауспуха докато работи,не трябва да поема листа навътре,покарай я и се ослушай как е ходовата част и поогледай за ръжда отдолу по пода.
                    Мен целтам и е да я огледам екстериора и интереиора щото колегите през деня не са свободни пък вечер нищо не се вижда ...

Коментар

Колеги днес гледах Бравото 1,8.Таа проблемите са му изпуснал изадни амортисьори, както ии което ме озадъчи когато включваш 3та скорост се чува едно леко хъркане се 1 не съм натиснал съединителя и влиза малко по - трудно.Иначе отвътре е доста запазена със всички екстри подгряващи огледала ел и така салона отличен няма протрито нищо.Като цяло ми хареса ,добре дърпа.Чу се леко тропане отдясно от двигател. Беше малко по - шумен като запали ,ама все пак го запали студен.Ходовата част не тропаше нищо.Здрава е . Та според вас откакво може да е това хръцкане на 3 .Човекът ми свали на 1400 лв :D

Коментар

Това "хръцкане" е износен синхронизатор на въпросната предавка.Ако тръгнеш да го сменяш се сваля ск.кутия и си е главоболие и пари.Но ако я покараш и свикнеш да нацелваш точните обороти за превключване,можеш да го минимизираш този шум.Ако това е само проблема,за тези пари я вземай.
                        Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

tipo33 написа:
                          Това "хръцкане" е износен синхронизатор на въпросната предавка.Ако тръгнеш да го сменяш се сваля ск.кутия и си е главоболие и пари.Но ако я покараш и свикнеш да нацелваш точните обороти за превключване,можеш да го минимизираш този шум.Ако това е само проблема,за тези пари я вземай.
                          Колегата Банков довечера ще ходи да я види и той. А иначе има ли проблем ако си я карам така ? С хърцането ;дмисля да искам да му смукна още поне 50ина лева

Коментар

Ако можеш да свикнеш примерно със двоен съединител горе долу да приравниш оборотите на двигателя и на кутията ще ибяга това хъркане,но както каза колегата да се прави ремонт си е филм,сваля се кутията и се разглабя.

Коментар

ivailo rachev написа:
                              Ако можеш да свикнеш примерно със двоен съединител горе долу да приравниш оборотите на двигателя и на кутията ще ибяга това хъркане,но както каза колегата да се прави ремонт си е филм,сваля се кутията и се разглабя.
                              ем коелгата се чухме той каза че една кутия е към 150лв и 100лв е ремонта

Коментар

geleto__ написа:
                                tipo33 написа:
                                Колегата Банков довечера ще ходи да я види и той. А иначе има ли проблем ако си я карам така ? С хърцането ;дмисля да искам да му смукна още поне 50ина лева
                                Сложи и хубаво масло в кутията ако я вземеш и по-кротко при смяната на 3-а!Аз карах едно типо така доста време,но му сложих и добавка в маслото на ск.кутия.По магазините ги има всякакви.
                                Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

Working...
                                X