Здравейте колеги харесал съм си едно Браво 1,8 16 в г.т. Ще споделите ли по-скъпа ли му е от подръжката от 1,6 16в и на кои проблеми трябва да обърна внимание при огледа ? Ето ч и обявата , някои да сподели дали я е гледал ? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...483&f1=details
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги помощ при избор на Браво
Collapse
X
-
nedialk00
-
nedialk00
младост е 6, аз съм в студентски сигурно ще има някаква магария с тая кола, ама може да се види предупреди го, че когато отиваш на оглед, мотора задължително да е студен
Коментар
-
nedialk00
-
nedialk00
като надеждност, ралзика във вървежа никаква, 1.6 както е писал и колегата по горе е доста по разпорстранен, по лесно се намират части и така
Коментар
-
u_bo
nedialk00 написа:като надеждност, ралзика във вървежа никаква, 1.6 както е писал и колегата по горе е доста по разпорстранен, по лесно се намират части и така
Коментар
-
колега гледам си от Банкя. Верно ли е ?ако да пиши ми едно ЛС с телефон за връзка да се чуем видим пък ще дойда с теб да го видим това Браво няма проблемШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
карах 1,6 почти 2години.навъртях му 70 000км.мнението ми е че мотора е много кораво куче.продадох я на около 320 000,масло не пипаше и си вървеше мн.добре.за тези километри са сменяни консумативи,гърнета,съединител,носачи,маншони и амортисори.продадох я само защото гореше много-болка на всички бензинови фиати,но с газ ще се оправиш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар