Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги помощ при избор на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги помощ при избор на Браво

Здравейте колеги харесал съм си едно Браво 1,8 16 в г.т. Ще споделите ли по-скъпа ли му е от подръжката от 1,6 16в и на кои проблеми трябва да обърна внимание при огледа ? Ето ч и обявата , някои да сподели дали я е гледал ? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...483&f1=details
    Fiat Bravo 97 набор 1,6 16V

предлагам да ти помогна при огледа, ако е някъде на човешко място

Коментар

nedialk00 написа:
      предлагам да ти помогна при огледа, ако е някъде на човешко място
      Ами човекът каза Младост ?

Коментар

1,6 е по-добрия мотор и по-разпространения по принцип

Коментар

ivel написа:
          1,6 е по-добрия мотор и по-разпространения по принцип
          Като динамика предполагам този е малко по-динамичен ?

Коментар

младост е 6, аз съм в студентски сигурно ще има някаква магария с тая кола, ама може да се види предупреди го, че когато отиваш на оглед, мотора задължително да е студен

Коментар

nedialk00 написа:
              младост е 6, аз съм в студентски сигурно ще има някаква магария с тая кола, ама може да се види
              хаха е аз не очаквам кой знае какво,все пак е 15годишна кола . Гледам на снимките е подпрян калника и шофьорската врата .

Коментар

е тогава взимай смело ама 1.6 е за предпочитане

Коментар

nedialk00 написа:
                  е тогава взимай смело ама 1.6 е за предпочитане
                  Смисъл като подръжка и разход ли ?

Коментар

като надеждност, ралзика във вървежа никаква, 1.6 както е писал и колегата по горе е доста по разпорстранен, по лесно се намират части и така

Коментар

nedialk00 написа:
                      като надеждност, ралзика във вървежа никаква, 1.6 както е писал и колегата по горе е доста по разпорстранен, по лесно се намират части и така
                      Еми остава да я погледнм колата , ако е добра да я взимам , ако не ще се насоча към 1,6

Коментар

nedialk00 написа:
                        не е така,1.8 има МНОГО предимства. има писани много теми по този въпрос.а части за 1.6 се намират - защото много повече се разваля - факт.освен това 1.8 много по-добре се газифицира, и е по-здрав ДВГ когато работи на газ.ако автора иска - погледни какво продавам в подписа ми - при това с газов инжекцион с нискоомни бързи дюзи , а не с турска рейка

Коментар

е то като гледам Бравотата как падат ще си е вечномоя , така че няма голямо значение според мен.Просто гледам че тая е по запзаена на вид волана не е толкова изтръкан.Въпроса е как е двигателяи да не е разтропана много :D

Коментар

колега гледам си от Банкя. Верно ли е ?ако да пиши ми едно ЛС с телефон за връзка да се чуем видим пък ще дойда с теб да го видим това Браво няма проблем
                            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

карах 1,6 почти 2години.навъртях му 70 000км.мнението ми е че мотора е много кораво куче.продадох я на около 320 000,масло не пипаше и си вървеше мн.добре.за тези километри са сменяни консумативи,гърнета,съединител,носачи,маншони и амортисори.продадох я само защото гореше много-болка на всички бензинови фиати,но с газ ще се оправиш

Коментар

Working...
                              X