Здравеите.Значи днеска един уличен стълб "изкочи" от някъде и леко го закачих.Извинявам се , ако не съм уцелил раздела.Въпроса ми е какви варианти бихте ми предложили и цени(горе долу)?Прилагам снимка:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Одраскана боя.Моля за съвети?
Collapse
X
-
ако е надран само лака, пробвай с тампон с ацетон малко да го разтвори и заглади, но ако е стигнало до основата ще е трудно. Може да пробваш и с маркер ако са само драскотини.Черния буфер с може да пробваш да го загладиш с водна шкурка и леко спрей да го пръснеш.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
S_BANKOV написа:ако е надран само лака, пробвай с тампон с ацетон малко да го разтвори и заглади, но ако е стигнало до основата ще е трудно. Може да пробваш и с маркер ако са само драскотини.Черния буфер с може да пробваш да го загладиш с водна шкурка и леко спрей да го пръснеш.
Коментар
-
veskobravo написа:ако е само лака с полирпаста ще излезнат тия драскотини
Коментар
-
veskobravo написа:Аз мойта преди време я пастирах с паста Farecla G6 и съм доволен (добре се справя и с дълбоки драскотини) може да опиташ и черния буфер да го минеш с паста ако не е много надраскан.За цена на пастата не мога да ти кажа,щото един познат ми я даде.
Коментар
-
Колега, имах подобни ужулвания на 3-те ъгъла на фиата, отидох на автомивка и там се заговорихме с човека, изведнъж извади полирпаста и машинка и ми ги оправи за 20лв. всичко, а каското ми платиха 300лв Само се съмнявам за горната част, че е по-дълбоко.Fiat Brava 1.4 12v 80 hp - Sold
Mazda 6 2.0i 16v 141hp - New
Коментар
-
Lyubaka написа:Колега, имах подобни ужулвания на 3-те ъгъла на фиата, отидох на автомивка и там се заговорихме с човека, изведнъж извади полирпаста и машинка и ми ги оправи за 20лв. всичко, а каското ми платиха 300лв Само се съмнявам за горната част, че е по-дълбоко.
Коментар
-
galinchooo написа:В магазините където приготвят автобои има всякакви пасти.Продават се на грамаж..100гр е 7лв и стига за пастирване на цялата ти кола...минимума който дават е 50гр...От там ти трябва едно парцалче...търкане и си готов..
Коментар
-
arbov написа:dani389 написа:На мен ми прилича че не е за паста ами за кит.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар