За фиат браво 1.4 12в говоря.Значи от време на време ми светва на таблото едно нещо като което ми прилича на впръсквач( червено маркуче)...и като светне колата нещо неможе да набира както преди.Като я загася и се оправя и след това пак така.Започна да го прави това от октомври месец ама мн рядко го правеше,но сега мн често и мн се притесняам кво може да е ?Ако някои знае моге да напише някои ред ... Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светва ми нещо като спръсквач....
Collapse
X
-
..
tipo33 написа:Това за буксите е вярно.Въпреки,че както го е написал колегатапровери първо буските му дали контактуват
Коментар
-
Кога ти светва? Какво ти показва стрелката на температурата, ако е под нормалната, т.е. под среданата черта, предполагам, че:1. Като освободиш от скорост и пуснеш по инерция ти светва лампата. 2.Ако я закачиш на комп предполагам че ще ти даде грешка в температурния датчик.Този температурен датчик се намира в/у термостата и затова толкова се влияе от него.Ако е така и аз имах същия проблем, доста се ошашавих в началото, но не е страшно. Решеието е елементарно, сменяш термостата и си готов. Компа си прави разни тестове като сравнява данните от температурните датчици де що ги има и като има разлика извън нормите ти светва индикация за грешка.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Re: ..
zdravko87 написа:tipo33 написа:Това за буксите е вярно.Въпреки,че както го е написал колегатапровери първо буските му дали контактуватFiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)
Коментар
-
от 50 до 75 лв. зависи от марката на термостатагорещо ти препоръчвам БЕР, Вернет нещо не се разбира с марката ФИАТ, поне мойте наблюдения са такива.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар