Качи ли я на комп? Както писах по-горе, предполагам ще ти е изпише грешка в температурния датчик.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
При мене на 1.9 жтд браво 2002 постоянно свети дюзата. Колата загрява бавно примерно след 15 км стрелката за температурата едвам е мръднала или вобще не е мръднала. От дружба 1 до геме димитров сутрин едвам е загряла има и задръстване и висене. Немога ли сам чрес комп да разбера какво е.
То термостата е ясен. За светналата индикация може да е от 1000 неща. При мен примерно свети заради детонационен датчик ама не ми дреме щото я карам само на метан. Ако ми изпадне без пари , може евентуално и да го сменя. Диагностика преди да се подменя каквото и да е !!!
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
То термостата е ясен. За светналата индикация може да е от 1000 неща. При мен примерно свети заради детонационен датчик ама не ми дреме щото я карам само на метан. Ако ми изпадне без пари , може евентуално и да го сменя. Диагностика преди да се подменя каквото и да е !!!
здр пак значи като бях свалил клемите на акумулатора и след това я карах колата и изминах( 110 км градско нямаше проблеми) и след това пак започна да ми свети онова маркуче..... .... сега като светне не ми прави никакви проблеми колата държи си обороти всичко е 6 само назанам с разхода как ще е.А в събота треа да измина разстоянието Варна-Монатана.
За да работи нормално колата и е необходимо да получава информация за работната температура. На база на нея ЕКУ -то регулира горивната смес. КОгато термостана не работи като термостатите , ЕКУ-то се стреми да достигне работната температура като блъска повече гориво, оттам обаче Ламбда сандата вика много богата смес, и ЕКУ-то обеднява сместа, обаче термостата пак не работи и ЕКУ-то вика студено е ще дам мъгела/ в смисъл по богата смес/ и така докато на ЕКУ-то не му писне и не почне да работи по таблица, от там светва чека и ти казва че нещо с горивната система не е у ред. пп Eb@$и как съм го обяснил, все едно разказвам приказка на хлапе
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
при мен лично е термостата а случката е същата (едно към едно) сменям термостата и всичко е ток и жица 80 лева както са казали и колегите преди мен , 80 лева но знаеш че няма ядове после бая време
Коментар