Колеги от няколко месеца бравата прави номера. Лампата на бензиномера свети постоянно без значение колко бензин има в колата. Началото на есента го направи за 1-ви път и се оправи от самосебе си тогава но сега вече седмица си свети доста настоятелно и стрелката е на ограничителчето паднала независимо колко бензин има. Къде да търся проблема? Предполагам в резарвоара но се чудя дали може и да е в таблото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампата на бензина свети винаги
Collapse
X
-
Почни от резервоара, и провери дали има захранване на реостата, провери състоянието и зачисти пистите, ако не оправи с това ще се търси проблема в таблото, още нещо пробвай да нанесеш лек но плътен удар над бензиновата помпа и гледай стрелката дали ще се мръдне, естествено трябвада имаш над 10литра в резервоараКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
И аз си мисля че е от резервоара... а той с датчик ли е или с поплавък ( може да ми е глупав въпроса но все пак да питам)... стрелката се вдига от време на време но съвсем малко колкото да се отлепи от ограничителчето... 1-вия път като стана това имах поне 20 литра бензин... сега пак си има защото преди всяко каране се наливат поне 10- 20 лв
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:Ти наливаш бате ама да не би през нощта някои да си налива в туба от твоя резервоар ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Hristian_Aleksiev написа:Ти наливаш бате ама да не би през нощта някои да си налива в туба от твоя резервоар ?Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар